Oldtimer woontruck voor filmopnames

Geachte truckfans,

Graag stel ik me aan u voor; mijn naam is Floris Eysink Smeets, art-director voor de film "Circus Noël". Voor dit project, een kinderfilm over een circus, ben ik opzoek naar nostalgisch camper-trucks die zouden passen in een circus-karavaan.

Mijn vraag aan u is of u misschien mensen weet die nostalgische camper-trucks hebben die ik zou kunnen aanschrijven voor een eventuele medewerking/verhuur.
Ik ben op zoek naar trucks zoals een DAF 1600 of zoals de DAF oplegger van Albert Beets, de oplegger van Arie Spaansen, maar nieuwer mag ook (zoals een Mercedes 814 motorhome, Volvo Fl6 motorhome).
Ik hoop dat u mij kan helpen.

Het zou gaan om 27 juli en een periode van ongeveer 3 weken in augustus, 6-29 aug. Er is een vergoeding beschikbaar. Alles bij elkaar draaien we ongeveer 12 dagen in deze periode met de trucks.

Dank voor u tijd en hopelijk mag ik een positief bericht te gemoed zien.

Met vriendelijke groet,

Floris Eysink Smeets
Phanta Basta
Art-director "Circus Noël"
Gijsbrecht van Aemstelstraat 16-18
1091 TC Amsterdam.
06-330 555 15
fheysinksmeets

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!