Massey Ferguson 7S.180, foto van Wilco vd Kuilen

Massey Ferguson 7S.180

+4
Wilco vd Kuilen
Foto van een Massey Ferguson 7S.180 met de eerste vracht stro van dit seizoen. We hebben er weer zin in!

Reacties

+2
Massey 2705
Schitterend die nieuwe MF,s....!👍
+2
Albert Peters
Stoere vracht
+1
DANOONTJE POWERR
Nieuw paard op stal?
+1
Wilco vd Kuilen
@DANOONTJE POWERR Ja sinds vorig jaar Juli. Dus al een jaar oud. Dit jaar gaat ook hier een voorlader op, maar ik heb daar nog geen foto van gemaakt.
rommert14
Quote Reactie van @Wilco vd Kuilen:
Dit jaar gaat ook hier een voorlader op, maar ik heb daar nog geen foto van gemaakt

Dure hobby een voorlader opbouwen 🤑 hebben hier een staan en tig trekkers waar die op kan, maar ik schrok de dood van die prijs
Wilco vd Kuilen
@rommert14 ja maar je kunt ook niet zonder. Hier is een jong gebruikte Trima op gemaakt die nieuwe bussen heeft gekregen en nieuw in de lak. Omdat dit type boom erg goed bevalt.
+1
rommert14
@Wilco vd Kuilen klopt in het land is het mooist met voorlader laden

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
30
WEERGAVES
18
BATTLES
MEER FOTO'S