Fendt 824, foto van maarten-suykerbuyk

Mest spreiden

+7
Nogmaals een foto van uit m’n mesttransport verleden;
Fendt 824 Kurstjens mesttank van loonwerken Pauly uit Bilzen (B).

Een beetje Fendt kenner zal iets eigenaardigs opmerken aan de 824, wie kan zeggen wat? 😃
+8
valmet6400power
@maarten-suykerbuyk
Het voorraam is niet open?

Reacties

+7
Nog een foto, met m’n toenmalige vrachtwagen op de achtergrond. M’n eerste vrachtwagen bij m’n eerste werkgever overigens, ik was er de koning te rijk mee! 420pk en handgeschakeld, zeer mooie tijd mee gehad.
+1
caseboy
@maarten-suykerbuyk mooie Volvo. Is zeker een fijne handbak die van Volvo. Was dit er een met 12 liter of al een 13 liter?
+1
@caseboy 12 liter 420pk. M’n volgende was een 440 d13 motor met automaat en m’n laatste ook weer een 440 d13 automaat maar dan met Globetrotter XL cabine.
+2
caseboy
@maarten-suykerbuyk mooie uitgebreid antwoord.
+1
@caseboy heb ff foto’s van mijn vrachtwagens opgezocht. 😉
+1
caseboy
@maarten-suykerbuyk ik vind je eerste twee auto's dan wel de mooiste met het gespoten chassis.
+1
@caseboy klopt, m’n laatste was een tweedehandsje met weinig kilometers. Ik mocht ‘m aankleden zoals ik wou, maar het feit dat het chassis nooit gespoten is was me wel een klein beetje een doorn in het oog. Ondanks dat wel erg graag mee gewerkt hoor!
Ik heb een keer de mogelijkheden voor sideskirts bekeken, maar dat werd me wat te gek om zelf te bekostigen.
caseboy
@maarten-suykerbuyk Ik snap dat da inderdaad wel een duur grapje is als je het zelf moet bekostigen. valt me nu ook op dat je bij je tweede auto geen groothoekspiegel links had en bij je eerste al wel, is al wel iets mooier dat dan de spiegelkappen wel zijn meegespoten.
+2
Welten
Koplamp in de gril?
+3
@Welten helemaal juist!
mf 6150
@maarten-suykerbuyk
Vanwaar was dat zo? Het lijkt bij de fronthef ook niet helemaal origineel
Deutz6180
@mf 6150 fronthef was later opgebouwd, dacht dat die van een 900 serie met brandschade kwam
@mf 6150 fronthef is origineel,maar normaal zir er een losse koplampdrager bij. Die zorgen dat lampen voor de grill komen. Die zitten hier dus niet bij.
Deutz6180
@tractorquintentje de fronthef is nagebouwd zoals ik hierboven al zei

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
29
WEERGAVES
13
BATTLES
MEER FOTO'S