Same Leone, foto van Gert v4

Same Leone

Gert v4
Same had veel teveel speling op de vooras, daar worden nu nieuwe bussen voor gedraaid. En frontblok eraf gehaald om hem eenvoudig te kunnen reinigen en spuiten.

Reacties

Martinsame
Succes met opknappen, Hoe is het plaatwerk van de Leone?
+3
Gert v4
@Martinsame super netjes, mijn opa heeft 20 jaar geleden de motorkap en spatborden al helemaal netjes gemaakt, dashboard is als nieuw. Ik mis alleen de kapjes je die onder het dashboard moeten.
+1
Martinsame
@Gert v4 dat is wel super want er is bijna niks meer van goed plaatwerk te krijgen.
Gert v4
@Martinsame ik hoop dat die kapjes van onder het dashboard nog ergens bij mijn opa liggen, anders zou het wel jammer zijn dat je die moet missen.
Martinsame
@Gert v4 die is meschien anders nog wel ergens te vinden
Gert v4
@wim-same heb je toevallig nog kapjes voor onder het dashboard, bij een same leone 70? Iemand tipte mij dat je een sloop same had staan.
wim-same
@Gert v4 Bedoel jij nr 6 op de tekening ?
Gert v4
@wim-same klopt nr 5 en 6 en de kapjes die daar weer voor zitten. Nu weet ik niet precies wat daar voor hoort te zitten... Ik zal ook mijn opa nog eens vragen want het lijkt me stug dat dit 20 jaar geleden miste. Maar stel dat jij het heb is het een super alternatief natuurlijk!
wim-same
@Gert v4 Moet ik even kijken wat ik nog heb liggen.
wim-same
@Gert v4 Op jou tekening nr 14 is het kapje waarmee je ook de accu beugel vast zet, en aan de rechtse kant zit dit kapje aan het oliebad luchtfilter.
+1
Gert v4
@wim-same aha vandaar dat draadeinde, de andere kant zit inderdaad een kapje aan het oliebadje vast dus dan is die kant compleet? Dan mis ik nr 5 en 6 van jou tekening en nr 14 van mijn tekening.
Gert v4
@wim-same goed nieuws... mijn opa heeft nog even gezocht en heeft nog wat onderdelen gevonden! Dus hopen dat dat de kapjes zijn die ik miste!
wim-same
@Gert v4 Ik heb alleen nog de twee kapjes voor onder her dashboard en die zijn ook al niet helemaal gaaf.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
9
WEERGAVES
12
BATTLES
MEER FOTO'S