Krampe Big Body 750, foto van JD6930

Krampe Big Body 750

JD6930
11/06/15: Een mooie zomerse dag in het Brabantse land, John Deere klanten en liefhebbers waren in Esbeek gearriveerd. De John Deere hakseldemo kon beginnen?

Ja, de hoofdrolspeler: een prototype John Deere 8800i liet nog op zich wachten maar ondertussen startte men alvast met uitleg geven bij de John Deere 8500i welke enkel voor uitleg over te geven aanwezig was. Naast de 8500i stond de John Deere 7260R met Krampe Big Body 750 alvast klaar om later de 8800i te vergezellen tijdens de demo.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!