miedema MH 240, foto van JJ

miedema MH 240

JJ
Miedema MH 240 in de nieuwe kleurstelling.

Reacties

JD6930
@JJ

Vond de groene mooier.... Maar zal wel wennen zijn...
JJ
@JD6930 vind de nieuwe kleurstelling persoonlijk steeds mooier worden. Maar is kwestie van tijd en wennen denk ik. Vroeger was Miedema ook geel/oranje.
Sanderrr
Opzich wel netjes zo
johndeere6910
Ben alleen nog maar fab van de kiepwagens van miedema
JD6930
@JJ

Het groen stond wel mooi, heb niet zoveel geel/oranje Miedema's gezien, ken die enkel van de schaalmodellen denk. Maar het is inderdaad een kwestie van wennen schat ik.

Een nieuwe serie trekkers hebben een hoop mensen vaak ook veel kritiek op kwa uiterlijk. Paar maand later of half jaartje, als ze op de markt zijn en ze ze int echt hebben gezien vinden de klagers ze in een keer prachtig.

Zo is dat altijd. 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
5
WEERGAVES
22
BATTLES
MEER FOTO'S