Fendt 514 C, foto van deJong

Fendt 514 C

deJong
Foto van een Fendt 514 C, bezig met poseren. tezamen met de 10.5 kuub kaweco mest injectie en slootsmid 6.30M bemester, kiekje van vorig jaar tijdens het gereedmaken.

Reacties

@deJong hoeveel uren heeft die 514?
deJong
@fendt716,311driver 13500 uren. Ben net bezig met een opknapbeurtje en het reviseren van de hydro schuiven, ff beetje schuren overspuiten. En de motor nog ff laten klep stellen. Dan kunnen we weer bemesten 😛
@deJong ha mooi, hebben jullie een loonwerkbedrijf?
deJong
@fendt716,311driver neej, we hebben een veehouderij in friesland. We moeten een eindje rijden voor ons land. En hebber zwaar maaien ivm met dat we aan veel 15 juni vogelweide land hebben. Dat kon de 309 niet goed doen.
deJong
@deJong daarom hebben we die dikke buffel 😛

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
4
WEERGAVES
33
BATTLES