John Deere Meerdere, foto van JD6930

John Deere Meerdere

JD6930
De gloednieuwe nog naamloze vandaag af fabriek gekomen John Deere 8500i en de welbekende ''Helene''(8600i), vanavond bij de ''Release of the beast'', de introductie voor medewerkers van De Kok en Staadegaard, ergens in Brabant. 😛

Morgen(dinsdag) gaat ''Helene'' aan het werk in de brabantse mais onder toeziend oog van klanten en een handje vol medewerkers van beide dealers. Ook dan rijden er weer combinaties van beide dealers mee en rijdt waarschijnlijk ook de vanavond eveneens aanwezige 6215R weer onder de pijp van ''Helene''.

Reacties

wouter6030
Ik vindt ze echt mooi, hebben ze al uitslag van testen of hij goed functioneert?
JD6930
@wouter6030

Als we het moeten geloven kan de concurrentie er niet aan tippen. 😉

Dingen als test uitslagen zouden volgensmij gewoon op deere.nl komen te staan, en dus ook zichtbaar voor Claas/NH/Krone gebruikers.

Heb tijdens de presentatie wel het een en ander voorbij zien komen maar test uitslagen weet ik zo niet, maar de fabrieksmedewerker zei wel best vaak iets waarbij hij er achter aan zei dat Claas, NH en Krone dat niet kunnen bijv.

De hakselaar is in slechts 5 minuten om te bouwen van mais naar gras en andersom als ik het goed begreep. En door maar 1 persoon, niet nog 2 of 3 meer, zoals bij de concurrenten zover hij zei, maar 1 persoon kan het doen. Hij zei ''je vriendin, vrouw of vriend'' kan het nog doen, zo makkelijk zou het zijn. Er zit ook een kraan of hoe moet ik het noemen? ingebouwd, waardoor je de ?korrelkneuzer? er zo uit kon tillen en langs de hakselaar kon zetten en andersom, zonder de bek los te hoeven maken. De bek er aan of er af is op zijn beurt ook weer in enkele minuten geklaard.

En zo waren er nog wel wat dingen. Er is goed over nagedacht de afgelopen 7 jaar in ieder geval. En volgens de fabrieksmedewerker is er getest, getest en nog eens getest, tot er niks meer te testen viel en alles goed was, en beter zou zijn als de concurrent. De designer van Porsche heeft de kappen nog eens een mooi uiterlijk gegeven en toen hebben ze weer getest denk en nu in 2014 ook echt door klanten laten testen als ik het goed begreep, en nu is dan die demo tour en 2015 gaat ie in productie, na 7 jaar ontwikkeling.
JaapvandenBrink
Ga naar een demo van krone en ze zullen zeggen dat een krone de beste is.... Ga naar een demo van claas en ze zullen ook daar zeggen dat ze de beste en de makkelijkste hakselaars in onderhoudt enz hebben..... Zo is dat bij elk merk maar de toekomst zal t zeggen hoe de machine t doet????
JD6930
@JaapvandenBrink

Dit was geen demo. 😉

Dit was een introductie voor medewerkers van de dealers. Het scheelt dat deze fabrieksmedewerker ook keiharde bewijzen had. 😉

Tuurlijk is de een in iets beter als de ander. Maar deze machine is niet voor niks 7 jaar over gedaan. 7... bijna 8 zelfs denk. De dingen die die mensen zeggen, die er constant mee betrokken zijn geweest, kunnen we best geloven denk. 😉

En, niet te vergeten: De een vindt de ene machine beter, de ander de andere! 😉
9266920b7000
Dit was bij loonbedrijf vermeulen
claasfan
Ik vind ze wel mooi maar doe mij toch maar een claas 😄
jeroen13
@JD6930 over al de nieuw vanaf 0 beginnende machines is 7 jaar of meer over gedaan voor deze aan het publiek worden voorgesteld. dus wordt wakker uit de john deere droom en kijk verder dan je neus lang is. wanneer deze in productie is zoeken ze weer naar het volgende model en dat is bij alles zo.
Steyr thomas
@JD6930
Open je John Deere ogen, bij Claas staat de korrelkneuzer al jaren op deze plek achter de cabine. om het niet helemaal hetzelfde te laten lijken hebben ze er een kraantje bij gehangen..
JD6930
@Steyr thomas

Bijgehangen???

Hoe wil je dat ding er anders uit krijgen?

En er is echt wel iets over Claas, NH gezegd hoor. 😉 Ook bij dat onderdeel van de presentatie. 😉

Zo was er ook iets wat JD al vanaf alsk het goed heb 1994 heeft en Claas pas ergens 2007?
B - W
Als je niet weet waar je Over praat, kun je beter stilhouden...
Mengeledriver
JD begint steeds meer op Claas te lijken en is eindelijk van de horizontale gewasstrom af... Werdt hoog tijd, NH, Krone en Fendt hadden dit zelfs al n poosje. Uiterlijk wel een mooi ding geworden, alleen een beetje zwaar.
JD6930
@Mengeledriver

MAX. total weight KG 18000 staat op het type plaatje.

De motor ligt nog wel in de lengte, in tegenstelling tot wat vele dachten voor ie werd voorgesteld. Zal toch wel voordelen hebben denk.
fendt 590
Hoe zal het diesel verbruik zijn bij deze type,ook niet onbelangrijk
ljdekker
Je komt er pas echt achter in de praktijk. Maar kan beter tegen de tafel praten want JD6930 staart zicht toch maar blind op 1 merk.
JD6930
@fendt 590

Daar is wel iets over gezegd, weet alleen niet meer precies wat. In iedergeval dat er maar heeeel weinig ad blue in 1 tank hoeft vergeleken de liters diesel.

@haasje Rens weet misschien iets meer?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
5
WEERGAVES
6
BATTLES