John Deere Meerdere, foto van JD6930

John Deere Meerdere

JD6930
De gloednieuwe nog naamloze vandaag af fabriek gekomen John Deere 8500i en de welbekende ''Helene''(8600i), vanavond bij de ''Release of the beast'', de introductie voor medewerkers van De Kok en Staadegaard, ergens in Brabant. 😛

Morgen(dinsdag) gaat ''Helene'' aan het werk in de brabantse mais onder toeziend oog van klanten en een handje vol medewerkers van beide dealers. Ook dan rijden er weer combinaties van beide dealers mee en rijdt waarschijnlijk ook de vanavond eveneens aanwezige 6215R weer onder de pijp van ''Helene''.

Reacties

JD3010
@JD6930 Toch gelukt om ze van dichtbij te mogen bewonderen?
JD6930
@JD3010

Ja, geen demo morgen, maar wel vanavond er bij kunnen zijn. Met toestemming van dhr de Kok wiens zoon @coen-de-kok ook aanwezig was.

Een mooie informatieve presentatie door een John Deere ?Zweibrücken? medewerker die ook echt zijn best deed het goed en verstaanbaar uit te leggen, als het nodig was ook met Nederlandse woorden er tussen door. Wat een pracht machines zijn het! De 6215R is ook een mooitje!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
3
WEERGAVES
7
BATTLES