Bruns Diplomat, foto van jordi 1455

Bruns Diplomat

jordi 1455
Foto van een Oldtimers Meerdere, bezig met poseren.

Reacties

lindehydrocart30
Onze oude Bruns diplomat 😄
jordi 1455
Ik, lindehydrocart30 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Oldtimers Meerdere (Poseren) naar Machines Bruns Diplomat (Poseren)
Niels OM
@lindehydrocart30 Verkocht Robert? Heb er ook nog een staan, maar bij mij is het frame in een grijze kleur. Weet jij hier meer over of een site waar ik hier het nodige van kan vinden? Wil hem zelf nog eens klaarmaken, zal hem niet snel weg doen fijne wagens.
weurding
@Niels OM je had bruns in geeste en bruns bad zwischenahn, gelijke namen maar heel verschillende fabrikanten
lindehydrocart30
@Niels OM

net wat arend zegt, je hebt 2 fabrikaten Bruns. deze wagen loopt nu bij een kameraad van mij 😄
Niels OM
Kijk dat maakt het al wat duidelijker, weten jullie dan ook waar ik informatie/foto,s kan vinden?? Zelf wel op internet gezocht maar dat heeft nog weinig opgeleverd. Mooi dat de Bruns dan toch in de buurt is gebleven Robert 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
31
BATTLES