Merlo Meerdere, foto van JD6930

Merlo Meerdere

JD6930
Foto van een Merlo Meerdere, bezig met poseren.

Opbouw TKD, 20 mei 2014.

Reacties

JD6930
@Alex Miedema & @JohnDeere5720

Dankje, dit is een verkleinde versie van de foto(doe tot zover verkleind is dat ie naar 1 keer verkleinen op Bouwmachineforum toegevoegd kan worden), denk dak toch maar voor op TF en Truckfan voor de originele versie kies of met Light Image Resizer verklein voor TF/Truckfan inplaats van Border Maker zodat de originele kwaliteit/formaat behouden blijft.
JohnDeere5720
Quote @JD6930:
zodat de originele kwaliteit/formaat

Dat probleem heb ik ook wel eens.. Dat de foto super scherp is, maar op TF ineens dat je denk :? huh wazig hoekandatdan?!

Maar dan moet ik hem dus zelf verkleinen??

Leuk Merlo'tje 😃
JD6930
@JohnDeere5720

Ik heb er met BorderMaker een stel, ofja een stel, haast alle TKD foto's verkleind tot de grootte dat ze op het bouwmachineforum kunnen, daar zagen de meeste er wel redelijk uit, maar heb gisteren eens een verkleinde versie zo op de pc geopend, nou je kon nog niet een klein pillie stukje inzoomen oft was al kei onduidelijk. Heb eerlijk gezegd nog niet gekeken of het verschil in kwaliteit ook wel echt groot is op TF, maar als iemand hem opslaat en inzoomt ist net of de foto kwaliteit heel slecht is, en dat vindt ik zonde.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
2
WEERGAVES
23
BATTLES