Cat 374 D LN, foto van JD6930

Cat 374 D LN

JD6930
Het was 27 mei. De TKD was voorbij en ook de Cat 374D moest voor 17:00u het terrein verlaten opweg naar huis. Ik heb een stukje van de afbraak van die kraan tot deze foto toe gezien. Wat is dat indrukwekkend om te zien hoe zo'n gigantische kraan eerst een deel van z'n giek moet afstaan en vervolgens naar de dieplader rijdt. Heb er een filmpje van gemaakt hoe die naar de dieplader op de foto ging.

Indrukwekkend om te zien hoe zo'n gigantisch monster naar/op een dieplader rijdt! Het regende dus heb ik de foto met men camera onder men jas gemaakt.

Reacties

GROENEDEERE
Het is een 374 D opvolger van de 365.
JD6930
@GROENEDEERE

Dank u! Verkeerd gelezen.
ford5000
Ik, ford5000 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Cat Kraan (Dumperen) naar Tractoren Cat 374 D LN (Dumperen)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
28
BATTLES