Hanomag perfekt 401E, foto van jordi 1455

Hanomag perfekt 401E

jordi 1455
Foto van een Hanomag onbekend, bezig met poseren.

Reacties

koen-hanomag
Leuk zo compleet

ff verplsatse naar perfekt.401
Trekkerman Tom
Dit is een Hanomag Perfekt 401E.
koen-hanomag
@Trekkerman Tom ff nieuw maken
perfekt 401E
jordi 1455
Ik, Trekkerman Tom en koen-hanomag hebben dit object verplaatst van Tractoren Hanomag onbekend (Poseren) naar Tractoren Hanomag perfekt 401E (Poseren)
Trekkerman Tom
@jordi 1455 en @koen-hanomag Mooi zo, maar denk in het vervolg even om de hoofdletters, dat staat wel zo netjes in het lijstje.
koen-hanomag
@Trekkerman Tom ow sorry daar had ik niet op gelet
het kan nog?
Trekkerman Tom
@koen-hanomag Geeft niet, kan gebeuren 😉 Gewone leden kunnen dat niet veranderen.
koen-hanomag
@Trekkerman Tom inderdaad, daarom staat er ook schlueter ipv schlüter
jordi 1455
@Trekkerman Tom de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.
Trekkerman Tom
@jordi 1455 Ik heb het zelf toch echt met een hoofdletter getypt, maar als degene die als derde (dus als laatste, oftewel jij dus) de suggestie doet geen hoofdletter gebruikt komt het nieuwe merk/type ook niet met een hoofdletter in de lijst te staan!
koen-hanomag
@Trekkerman Tom is dat dan ook als bijv de eerste zegt case 1255 de tweede 1056 en de derde 956 dat hij bij 956 komt te staan??
Trekkerman Tom
@koen-hanomag Nee, de karakters moeten wel alle 3 keren hetzelfde zijn, maar het systeem is (helaas) niet gevoelig voor hoofdletters, dus daar moeten wij als leden zelf even om denken.
koen-hanomag
@Trekkerman Tom oke
dat wist ik nog niet

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
1
WEERGAVES
19
BATTLES