Weserhütte HW75, foto van Alex Miedema

Weserhütte HW75

Alex Miedema
Foto van een Weserhütte HW75, bezig met poseren.

Mijn verslag van de TKD kun je vinden op alexmiedema.nl/2014/05/… , alle trucks, trailers en busjes staan op truckfan.nl/agenda/30/…

Reacties

ford5000
Ik, SJB533 en Alex Miedema hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend grondverzet (Poseren) naar Tractoren Weserhütte HW75 (Poseren)
JD6930
Stond ie nog op de hoek, dat je linksaf naar de ingang gaat?

Daar stond ie gister middag. Heeft de afgelopen dagen her en der wat gegraven buiten de hekken vant beursveld.

[quote="@Alex Miedema"] alle trucks, trailers en busjes staan op truckfan.nl....[/quote/]

Nou... Alle? 😛

Je mist er nog wel wat hoor. 😛

Ben je ook bij de Kok geweest? Bij de MAC trailers/Yanmar/Krampe/Paus/Mustang/Gehl/Bema?

Maandag moet je als je kan echt eens gaan kijken, dan gaan de meeste bedrijven afbreken denk. De Kok gaat met 3 vrachtwagens. De DAF XF(Esbeek), DAF CF(De Kok Jamo Molenaarsgraaf) en Iveco BE combi(Esbeek), de Iveco zal er wel vroeg zijn denk, haalt de Krampe haakarm op en brengt hem meteen terug naar de fabriek in Duitsland, waartie van is, ook de Krampe SK600 is van Krampe zelf maar die gaat eerst nog mee naar Esbeek en gaat een andere keer terug.
Alex Miedema
@JD6930 ik heb 2, 4, 6 en 8 jaar terug bij de afbraak gekeken, denk dat ik nu een keer oversla. En had gister barstende koppijn, dus ga zo verder met de foto's online zetten.
JD6930
@Alex Miedema

Oke. 😉

Jammer. 😛 Een foto dat we maandagmiddag met een volle vrachtwagen het terrein verlieten was wel mooi geweest. 😛

Maar der zijn er meer die foto's maken daar toch?

Maar je gezondheid gaat voor! Niet te overhaastig foto's gaan plaatsen ten koste van de gezondheid. Jij plaatst al in recordtijd ene record aantal foto's hier dus tis echt niet erg alst een keer minder is. ;

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
24
BATTLES