John Deere 8200, foto van JD6930

John Deere 8200

JD6930
Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek gisteren onder een 1e lentedag themperatuurtje van zo'n 22 graden bij ons aan het bemesten voor een kameraad van ons pa. Het bemesten werdt gebeurde met de Vredo VT3936 en mestaanvoer met de John Deere 8200 met Kurstjens 3 asser.

Reacties

claasfan
Mooie dikke combi. Hier regende het gister de hele dag 😞
JD6930
Quote @claasfan:
Mooie dikke combi. Hier regende het gister de hele dag

Hier regende het gister ook wel meerdere uren, maar deze foto is eerdergisteren genomen. 😉 Donderdag. Toen het 22 graden was, felle zon, en geen druppeltje regen.
JD3010
Mooi span zo. 😄
JD6930
Quote @JD3010:
Mooi span zo.

Zeker! 😉

De tank staat nog op de wachtlijst om overgespoten te worden zover ik weet, welke kleur weet ik niet. Kan ook nog wel even duren denk, momenteel wordt de 4050 door vader en zoon opgeknapt en wordt zo nu en werkt Joop en/of z'n personeel zo nu en dan aan de 8300.
JD3010
@JD6930 Ik heb zelf ook een tijdje met zo'n trekker mogen rijden. Ze waren er toen nog maar net, maar wat een beest was het.
claasfan
@JD6930 Oh oke. Donderdag was het idd prachtig weer 😄
JD6930
Quote @JD3010:
@JD6930 Ik heb zelf ook een tijdje met zo'n trekker mogen rijden. Ze waren er toen nog maar net, maar wat een beest was het.

Oke, dat geloof ik goed ja. Ik heb meerdere keren met een van Joop's 8000 series mee mogen rijden, het zijn echte beesten ja! Echt machtig mooi om daar in te rijden of in mijn geval mee te rijden.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
9
WEERGAVES
33
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE