Paus RL 655, foto van JD6930

Paus RL 655

JD6930
Foto van een Paus RL 655?, bezig met poseren.

Het bakje pakken! (Tijdens aflevering bij de dealer)

7 februari.

Reacties

Johndeeretje
Boete van 90 euro voor het op de stoep staan? 😛
JD6930
Quote @Johndeeretje:
Boete van 90 euro voor het op de stoep staan?

Nope.

Als ze willen bekeuren moeten ze eerst de stoep echt op hoogte dat het ook een stoep lijkt maken en zorgen dat er een vaste plek is voor de vrachtwagens te lossen als het bij het bedrijf even niet mogelijk is. 😉

Was wel mogelijk geweest om bij het bedrijf te lossen maar zo was het snelst/makkelijkst met zo'n lange oplegger en niemand had er last van wandt staat ver genoeg van de weg af om er 2 richtingen langs te rijden en rechts kunnen voetgangers en fietsers er nog wel langs af. 😉
wout820
In staphorst is dat of niet?
JD6930
Quote @wout820:
In staphorst is dat of niet?

Ja. 😉
JOHNDEEREBOERTJE
@JD6930
Ook nog in putten geweest toevallig?
Stond ook een nieuwe paus...
JD6930
Quote @JOHNDEEREBOERTJE:
@JD6930
Ook nog in putten geweest toevallig?
Stond ook een nieuwe paus...

Ah oke, nee ik niet, ben alleen vrijdag meegeweest met de DAF, maar de Iveco rijdt ook rondt dus kan goed dat als ie vrijdag daar is geweest ie toen is afgeleverd door degene die toen met de Iveco reed, anders is het als ie vorige week is afgeleverd op maandag geweest, of op de andere dagen door de Iveco, wandt de DAF is van dinsdag t/m donderdagavond naar Denemarken geweest.

Maargoed, das mooi om te horen! Dan trekken de verkopen toch wat aan misschien. Heel hard gaat het de laatste tijd niet volgensmij. Ben benieuwd of er een keer nieuwe modellen bij de Kok komen, lijken me ook wel mooie.

Bij Westrenen - Schipper?
JOHNDEEREBOERTJE
Jup! Bij westrenen Schipper ja...
Maar ik weet niet of et een hele nieuwe was...
Et leek wel zo...
JD6930
Quote @JOHNDEEREBOERTJE:
Jup! Bij westrenen Schipper ja...
Maar ik weet niet of et een hele nieuwe was...
Et leek wel zo...

Oke, kan goed ja, zou ook kunnen dat het een verkochte demo is, als er nog plastic om de stoel zit istie vaak nieuw of heeft ie heel weinig uren. Deze op de foto is ook geen 100% nieuwe, is een demo of verhuurshovel geweest, had iets van 333 uur op de teller daar ter plekke alsk het goed heb. Is door Hofstede verkocht. Schipper is ook o.a. Hanix(Weet niet of dat bij hun nu ook Yanmar is of nog gewoon Hanix, schat het eerste) en Mustang dealer dus xullen ook wel Paus dealer zijn.

Zijn echte mooie en sterke shovels, die Pausjes. Echte krachtpatsers! Heb er onderweg van de vrachtwagen naar Hofstede achterom op het trapje gestaan, maar je voelt de kracht gewoon, echt machtig mooi om met zo'n shovel te rijden of mee te rijden. Kan me de rit van de vrachtwagen op het losterrein naar de stand op veld D van ATH 2012 nog goed herinneren, was ook een RL 655.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
22
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE