Claas Jaguar 850, foto van mcfjohan

Claas Jaguar 850

mcfjohan
Gras hakselen in Canada met 850 van van Aken en 818 + veenhuis van Joute

Reacties

fendt714rijder
Daar heb ik ook nog 2 daagen mee gereeden, vondt het well jammer want ik zou eerst op 930 met dikke artex 3 asser maar 2 minuuten voor dat ik erop zou ging de 930 kapot .
MARKCase
Zal dan wel de 926 zijn, want er staat geen 930 voor deze wagen 😉 vriendelijkevriend
ErikJovink
Hoppa
mcfjohan
Mooi man
jehan
Mooi gruun is niet lelijk he
fendt714rijder
Ik garandeer je het het was de 930 die kapot was. dit was voor dat jij of johan hier was. ik stond naast de trekker, en der stond well heeel erg duidelijk 930 op hoor, maar dat was voor de artex van joute!!!
mcfjohan
Ik was samen met mark daar hoor! zelfde tijd en toen wij er waren stond er hele dagen een 926 voor dus kan haast niet want in 930 zat geen artex kastje
fendt714rijder
Ja, precies. dit was voor dat jullie der waaren, en geloof mij maar niet, maar als ik halfe meter van een trekker af sta en ik lees met mijn iegen oogen dat het een 930 is ga ik jullie egt niet gaan geloofen dat het tog een 926 is hoor,
mcfjohan
Hey goed kan best boeit me ook nie zo
greenboy
De 926 is met dit soort neus en de 930 staat nog altijd voor de artex
mr hij bedoel hij zou met 930 met artex en toen ging die kapot en tyoen moest hij met de 818 met veenhuis
mcfjohan
Jaa boeit me nie toen wij er waren stond er heletijd een 926 voor klaar

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
38
BATTLES