John Deere 7480i prodrive, foto van thomie22

John Deere 7480i prodrive

thomie22
Landbouw & Loonbedrijf Pereboom Paasloo aan het mais hakselen onder natte omstandigheden in Giethoorn. De mais werd gehakseld met deze John Deere 7480i prodrive en rupsdumpers.

Binnenkort meer op de Facebookpagina van het loonbedrijf.

Reacties

vandersteege
Dit is toch vd akker?
Fendt4life
Ja dit lijkt me vd akker
jmos
@vandersteege @fendt4life
Is inderdaad de hakselaar van vd akker, is trouwens een gewone 7480 prodrive naar mijn weten. Werkt hier samen met loonbedrijf pereboom om de natste stukken eraf te halen, zoals het geval hier in giethoorn, werkt mooi met de hoogkieper op de rupsdumper. Kiept gelijk in en kieper
vandersteege
Vd akker huurt die rups dumper van een boer hier uit de buurt. Werkt prachtig jah

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
1
WEERGAVES
11
BATTLES