Landbouw miniaturen 1:32 John Deere, foto van JD6930

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

JD6930
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 8345R van het merk Britains, bezig met poseren.

Gehad van mijn ouders ivm m'n herstel na kaakoperatie die vorige week donderdag 24 okt. heeft plaatsgevonden.

Reacties

auke506
Wel mooi modeletje
JD6930
Quote @auke506:
wel mooi modeletje

Zeker! Alleen jammer dat de lampen wit zijn inplaats van grijs/zilver zoals bij Siku, maar heel erg valt dat ook niet op, ben er heel blij mee.

Wou zo'n model heel diep van binnen al heel lang, maar nooit echt de intresse om het echt te kopen, waren altijd nog wel modellen die ik toch net wat liever wou hebben. En ik koop ook bijna nooit schaalmodellen, echt heel af en toe maar. Nu wist ik niet wat ik moest vragen, uiteindelijk ist deze geworden.

Ik vraag me alleen af of de cabine eraf kan of niet? Volgensmij kan dat bij wel meerdere ertl of britains modellen, maar zie bij deze niks zitten wat er op lijkt dat de cabine los kan, ofja het dak en de ramen dan he.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
1
WEERGAVES
17
BATTLES