John Deere 7530 Premium, foto van JD6930

John Deere 7530 Premium

JD6930
Foto van een John Deere 7530 , bezig met maïs inkuilen.

Dit is een trekker van Reyrink Diessen, het is een 7530 Premium of E Premium, wie weet het type?

Weet ook iemand of Reyrink deze trekker ooit zelf nieuw gekocht heeft of van welk waarschijnlijk overgenomen bedrijf die is geweest? En welke dealer die heeft geleverd, de sticker lijkt op Greve als ik het goed zie.

Reacties

Toontje kemper
@JD6930 Trekker komt van Verkooyen uit Vessem.
jantje 8110
Klopt deze heeft verkooyen aan reijrink verkocht vorig jaar. We hebben deze met de tt in best 2012 een paar dagen mee gehad voor de machine transporter. Trekker liep wel lekker.
JD6930
Quote @Toontje kemper:
@JD6930 Trekker komt van Verkooyen uit Vessem.

Ja, zag het net, heb er net weer vele foto's van gemaakt, zijn op dit moment aan de Esbeeksedijk(bijna laarstraat, in de bocht op de hoek van Esbeeksedijk/een zandpad die van Esbeeksedijk tot Westerwijkwijk loopt) te Diessen bezig. Kunnen ze goed nog tot 18:00u a 19:00u bezig zijn, ik kwam er rond 12:45u - 13:00u toen hadden ze net de buiten ronde gehad, toen ik rond 15:00u weg ging waren ze denk nog maar amper op de helft, zag net in de verte dat ze nog een aardige plak moeten. Rijdt weer dezelfde Fendt(met wagen) en deze John Deere mee. Alleen dit keer sleept de (John Deere) hakselaar ze door de modder wanneer ze vast rijden.

Quote @jantje 8110:
Klopt deze heeft verkooyen aan reijrink verkocht vorig jaar. We hebben deze met de tt in best 2012 een paar dagen mee gehad voor de machine transporter. Trekker liep wel lekker.

Als ik zag hoe hard ie over het land van voor naar achter scheurde geloof ik heel goed dat ie lekker door loopt ja. 😃 (Filmpje volgt nog, zet het zonder foto's erbij wel op Youtube dnek anders duurt het nog maanden, mij kennende, Dat vastrijden van Bosmans vorig jaar op dat rotperceel bij de Limskuilen heb ik er ook nog neit op staan dusja, kan het beter gelijk op Youtube zetten als filmpjes met foto's en video van maken 😛 )
ArnoFendt
@JD6930

Voorop wel gladiaal banden. 😃
JD6930
Quote @ArnoFendt:
@JD6930

Voorop wel gladiaal banden.

Heb vanmiddag wel even goed gelachen! 😃 Opgegeven moment stoten(hakselen) ze ergens dwars door het perceel. 10 of 20 meter hooguit denk van de gehakselde buitenronde kwamen de hakselaar en Fendt 818 niet meer vooruit, hup de Fendt met nog geen volle kar het land af, JD 7530 naar de hakselaar, hakselaar een beetje bij sturen, ketting er tussen en daar gingen ze weer, gewoon op volle kracht weer verder.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES