DAF XF, foto van JD6930

DAF XF

JD6930
De grootste transportcombi van Geert-JandeKok BV is vernieuwd! Zie jij de verschillen?

Meer? Like nu:
facebook.com/KFLandbouwfotos/

Reacties

newholland6640
Gaan we nu reacties verwijderen 😞 ?
GD tuning Garyp
@newholland6640 Wat stond er dan?
JD6930
Quote @GD tuning Garyp:
@newholland6640 Wat stond er dan?

Gewoon weer een reactie die er op neer kwam dat men het weer reclame vindt, ook al staan er maar 4 foto's op een bladzijde van 27 foto's, die bij de Kok zijn gemaakt. En waar toevallig het logo van de Kok op 1 foto groot en andere 3 klein te zien is. De foto waar het logo groot op te zien is is ook juist geplaatst om het geen rond het logo, en niet om de Veenhuis injecteur die erbij staat. Maar puur om die foto er op te mogen hebben staan, aangezien er een landbouwmachine te zien is.

Ook de rest van de foto's waaronder deze mag gewoon op TF staan, wand het is niet alleen de truck/een lege dieplader maar ook met andere machines erop, die hier ook op mogen.

Als ze mij uitleggen hoe je met photofiltre bijv. een stukje inplaats van heel de foto onduidelijk kan maken doe ik dat, maar ik weet niet hoe dat moet.(ja over verven met paint of photofiltre, maar bedoel gewoon onduidelijk maken).
GD tuning Garyp
Quote @JD6930:
Gewoon weer een reactie die er op neer kwam dat men het weer reclame vindt,
Dan ben ik het met die mensen eens.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
21
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO