John Deere 6R serie, foto van JD6930

John Deere 6R serie

JD6930
Een John Deere 6R achterop een dieplader op het Walibi evenemententerrein opweg naar ATH 2012, 30 augustus 2012.

(foto isuit een van mijn filmpjes gemaakt)

Reacties

gerben
Waarom foto uit een filmpje plaatsen,dan kun je toch wel nagaan dat de kwaliteit slecht is?van mij mag deze foto er af.
JD6930
Quote @gerben:
waarom foto uit een filmpje plaatsen,dan kun je toch wel nagaan dat de kwaliteit slecht is?van mij mag deze foto er af.

Nou, zo slecht is de kwaliteit niet hoor voor een foto, opgeslagen uit een filmpje uit een rijdende vrachtwagen van iets achter op een andere rijdende vrachtwagen.

Om er een foto van te maken inplaats van te filmen was de tijd te kort, dan moest ikde camere eerst nog op foto zetten/ op niet flitsen en dan nog optijd zien te knippen, ik zou het heel knap vinden als iemand dat kon. 😉
worteljcb
Hij bedoeld ook niet dat de kwaliteit slecht is voor een foto uit een filmpje! Maar dat de algemene kwaliteit slecht is en dat is logisch omdat het uit een filmpje komt. Maar je weet dat de kwaliteit daardoor minder is dan een foto, dus waarom plaats je hem nog?? Een slechte foto van de achterkant van een trekker, dit voegt toch niets toe zo aan TF..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
24
BATTLES