Werktuigen Meerdere, foto van JD6930

Werktuigen Meerdere

JD6930
Wie kan mij het antwoord geven?

Heb ik hier zonder erg een Lely fabriek op de foto gezet? Afgelopen woensdag ergens bij Rotterdam.

Ik wou de ........ shovel die ik langs de kant zag staan(hier vooraan in beeld) op de foto zetten, bekeek de foto's even later terug en zag toen pas dat het terrein erachter vol met Lely machines stond).

(Deze foto is ingezoomd/uitgesneden uit de foto die ik vanuit de (bijrijdersstoel) van de) vrachtwagen heb gemaakt)

Reacties

SikuisSuper
Is dit niet de Ljungby maskin shovel van Van Dijk Maasland?
JD6930
Quote @SikuisSuper:
Is dit niet de Ljungby maskin shovel van Van Dijk Maasland?

Nu je het zegt, dat kan best kloppen ja. Heb hem ook maar van een afstand gezien, en zat in een rijdende vrachtwagen op volgensmij een snelweg, dus dan weet je wel dat je niet precies kan zien wat er op een paar honderd meter afstand voor machine staat.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
19
BATTLES