Werktuigen Meerdere, foto van JD6930

Werktuigen Meerdere

JD6930
Wie kan mij het antwoord geven?

Heb ik hier zonder erg een Lely fabriek op de foto gezet? Afgelopen woensdag ergens bij Rotterdam.

Wie kan mij het antwoord geven?

Heb ik hier zonder erg een Lely fabriek op de foto gezet? Afgelopen woensdag ergens bij Rotterdam.

Ik wou de ...... shovel die ik langs de kant zag staan op de foto zetten, bekeek de foto's even later terug en zag toen pas dat het terrein erachter vol met Lely machines stond).

(Deze foto is ingezoomd/uitgesneden uit de foto die ik vanuit de (bijrijdersstoel) van de) vrachtwagen heb gemaakt)

Reacties

international956
@JD6930 ja de lely fabriek zit inderdaad bij rotterdam, werd er ook een nieuw gebouw gebouwd?
SikuisSuper
Dairy zit in rotterdam en de harvest en taurus in Maassluis, daar wordt ook de nieuwe fabriek gebouwd, locatie van rotterdam gaat sluiten.
international956
@SikuisSuper oké dat was het dus, ben er afgelopen winter geweest maar wist zo niet meer precies waar het was.
JD6930
Quote @international956:
@JD6930 ja de lely fabriek zit inderdaad bij rotterdam, werd er ook een nieuw gebouw gebouwd?

Dat de fabriek bij/in Rotterdam staat wist ik. Mij ging het meer erom of dit op de foto de fabriek is, maar dat kan haast niet anders, moet er nog wel om lachen als ik terug denk, even een shovel op de foto zetten, kom je er naderhand achter dat je een deel van het fabrieksterrein van een van Nederlands bekendste/grootste landbouwmachinefabrikanten op de foto hebt gezet. 😃

Quote @SikuisSuper:
dairy zit in rotterdam en de harvest en taurus in Maassluis, daar wordt ook de nieuwe fabriek gebouwd, locatie van rotterdam gaat sluiten.

Ah oke, wist ik niet.

Is onderstaande foto met die Atlas en Hitachi kraan dan de fabriek bij Maassluis? Dat was volgensmij wel het dichtstbijzijnde gebouw...

Quote @international956:
@SikuisSuper ok� dat was het dus, ben er afgelopen winter geweest maar wist zo niet meer precies waar het was.

Dit is die uitbreidingslocatie, eveneen zonder erg o pde foto gezet, alleen hier omdat ik de Hitachi op de foto wou zetten, en ineerste instantie dat bord niet had gezien:

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
14
BATTLES