John Deere 6830, foto van dickt

John Deere 6830

dickt
Foto van een John Deere 6830, bezig met poseren.
Trekkertrek Humstee 2013 in Toldijk.

Reacties

joozt
Mooi Dick!
dickt
Dank je, @joozt
dave 7810
Waarom een zeiltje er onder? Lekt hij nu al olie? 😃
joozt
@dave 7810 Verplicht...
dave 7810
@joozt

Owjoh, rare regels dan!
joozt
@dave 7810 Ja hier in de buurt moet dat overal met een trekkertrek wedstrijd. Opzich niet zo gek, je gebruikt de grond van een ander. Gisteren een tijdje bij de weegbrug gestaan maar er komen er een paar langs waar flink wat vloeistof onderuit komt zeiken. Daarvoor zijn dus die zeiltjes. Maar omdat dat niet te controleren is moet iedereen gewoon zo'n zeiltje hebben. Als je geen zeiltje hebt ben je direct al gediskwalificeerd.
dave 7810
@joozt

Ja inderdaad net wat je zegt, als een trekker wel enorm lekt kun je het zo opvangen. Maar bij ons is het wel zo als je trekker lekt wordt je gelijk gediskwalificeerd en dan zijn schoonmaak kosten van het terein ook voor je eigen rekening geloof ik.
remcotrekker
@dickt toevallig nog foto's van de prijzen slepers in deze klasse?
dickt
@remcotrekker
Ik kon niet de hele dag. Ben maar even geweest. Al mijn foto's staan op Google+. Op de Facebookpagina van Humstee heb ik ook een linkje gezet in een reactie onder de foto's van Achterhoekfoto. Of misschien werkt deze link. plus.google.com/app/basic/…
remcotrekker
@dickt oke! ik zie me trekker dr niet bij staan;)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
2
WEERGAVES
7
BATTLES