Massey Ferguson 7495, foto van JD6930

Massey Ferguson 7495

JD6930
Een Massey Ferguson 7495 staat klaar om een Massey Ferguson pers van een dieplader af te trekken tijdens de opbouw van de AgroTechniek Holland 2012, op 30 augstus 2012 op het Walibi Evenemententerrein te Biddinghuizen.

Reacties

jmos
Hehe 😛 een echte trekker op de foto 😛
JD6930
Quote @jmos:
Hehe een echte trekker op de foto

Heb nog wel meer Massey Ferguson's op de foto van de opbouw/tijdens de beurs ATH 2012. Enkele staan al int album hier op TF. Klik maar eens opt album, staan meerdere mooie foto's bij van de Massey Ferguson's, ook enkele echt nieuwe modellen. 😉
JD6930
Quote @JD6930:
Quote @jmos :
Hehe een echte trekker op de foto

Heb nog wel meer Massey Ferguson's op de foto van de opbouw/tijdens de beurs ATH 2012. Enkele staan al int album hier op TF. Klik maar eens opt album, staan meerdere mooie foto's bij van de Massey Ferguson's, ook enkele echt nieuwe modellen.

Deze bijvoorbeeld:
Fendt
Vetgaaf mf are the best

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
9
BATTLES