Farmall BM, foto van dickt

Farmall BM

dickt
Foto van een Farmall BM, bezig met poseren.
Een rasechte Sjomp, maar (gelukkig) bestaat die (nog) niet bij Farmall.
Foto gemaakt door buurman Laurens tijdens de Koninginnerit van de OTMV in Laren (Gld). En dat ben ik dus op mijn Farmall BM.

Reacties

brauheist
Hoe hard loopt deze?
dickt
@brauheist
Hij loopt zo rond de 30 km. per uur.
brauheist
@dickt dat is wel netjes, zodra ik meer ruimte in de schuur heb wil ik ook naar een farmall op zoek gaan.
dickt
@brauheist
Is zeker snel. Maar bij toertochten soms lastig. Dit was mijn eerste toertocht en ik reed tamelijk vooraan. De 4e versnelling was te langzaam en de 5e te snel. Dus steeds met de voet op de koppeling. Een paar "oude rotten" zeiden dat ik de volgende keer zoveel mogelijk achteraan moest gaan rijden.
brauheist
@dickt oh, en terug schakelen is ook niet mogelijk hierop? of wel?
SJB533
Quote @dickt:
rond de 30 km

Hebben ze de versnellingen niet opgevuld? 😃
Tip: een slag hogere of lagere banden 😉 Je snelheidstabel komt dan niet meer overeen en dan kun je met goed fatsoen meekomen.
dickt
@brauheist
Er zit een heel groot gat tussen 4 vol gas en 5 zonder gas. Dat is het grote probleem bij dit type. Mensen met een H, M of BMD hebben hetzelfde probleem hoorde ik.
brauheist
@dickt dat is wel klote ja, die dinge waren er vroeger niet op gemaakt voor tour ritjes.
dickt
@SJB533
Ik kom in 4 niet mee en 5 gaat te snel. Steeds met de voet op de koppeling. Schijnt beter te gaan wanneer je achteraan rijdt. Ga ik de volgende keer zeker proberen.
SJB533
@dickt
Ook een optie 😄 Zijn leuke trekkers alleen is de transmissie flut opgebouwd begrijp ik?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES