Case IH Maxxum MXU 100, foto van JD6930

Case IH Maxxum MXU 100

JD6930
Koningklijke beveiliging door een Case IH Maxxum MXU 100 van de Gemeente Hilvarenbeek tijdens het koningklijk bezoek van koningin Beatrix aan Hilvarenbeek op 9 november 2012.

De Case IH Maxxum MXU 100 blokkeerde een zijstraat van de Hilvarenbeekse Vrijthof.

Reacties

Toontje kemper
@JD6930 Mooie MXU, maar ik ben niet die gene die daar bij staat hoor!
ArnoFendt
Toontje kemper
@ArnoFendt (Dolle) adrie ja!
JD6930
Quote @Toontje kemper:
@JD6930 Mooie MXU, maar ik ben niet die gene die daar bij staat hoor!

Daarvoor noemde ik jou gebruikersnaam ook niet. Enkel omdat het een trekker van de gemeente is. 😉

Wel jammer dat de foto niet heel scherp is, maar moest wel inzoomen wand kon daar niet weg anders was ik men overzichtelijke plek bij het hek kwijt, waar niet veel later de vorstin het gemeentehuis uitkwam. En wou wel proberen een paar goede foto's te maken, zo vaak komt er niet iemand van de koningklijke familie naar Beek en zeker neit Beatrix. Het was de 2e keer dat ze in Beek was na 30 jaar, en hoogstwaarschijnlijk ook de laatste keer, dus daar moet je gebruik van maken he, als je ze een keer int echt wil zien, het was sowieso ook op loopafstand van de ah en had die middag vrij gekregen daarvoor dusja, dan snel erheen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
19
BATTLES