John Deere 6110, foto van JD6930

John Deere 6110

JD6930
Voor deze John Deere 6110 zat het erop, de Beekse(Pezerikkengat) carnavalsoptocht waarin deze trekker de prinsenwagen van de pezerikken voort duwde was weer ten einde.

Binnenkort meer op: trekkertrekker.nl/

Reacties

jmos
Waar zijn die slangen voor? Die bij de dissel langs lopen?
Toontje kemper
@jmos Hydrolic slangen voor de besturing en een kracht kabel voor licht en geluid!
jmos
@Toontje kemper
oohh, dan snap ik het. de achterste as wordt dus gestuurd doormiddel van de hydroulic. dan is het niet zo moeilijk om er mee te rijden.

@jd6930 nu snap ik wat je bij die andere foto bedoelde, maar met schammelwagen bedoelde ik een gewone wagen met draaikrans. dus niet dat ik je in de war gebracht heb? 😛
Toontje kemper
@jmos De voorste as is gestuurd,is een vrachtwagen onderstel.
jmos
@Toontje kemper
ja. dat begreep ik nu ook ja. 😄 dacht eerst dat het een schammelwagen was maar dit maakt het duidelijker. dan is het helemaal een eitje om hem te besturen. 😄
Toontje kemper
pezerikken.nl/fotoalbums/…
Dit is wat de 6110 vooruit duwt.
ArnoFendt
@Toontje kemper

Mooie locomotief. Naast de Raad van Elf toch ook "De Plekband" erop?
Toontje kemper
@ArnoFendt Dat is al een aantal jaren niet meer de plekband, Tofhee is de hofkapel van de pezerikken.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
12
BATTLES