Landini Folder, foto van jordi 1455

Landini Folder

jordi 1455
Foto van een Landini Folder, bezig met poseren.

Reacties

a3vandiejen
Altijd mooi een landini
jordi 1455
@a3vandiejen
vooral de oudere modellen dat heb ik met alle merken wel zon beetje.
a3vandiejen
Bij motrac kocht m,n vader ooit 2 landini,s. Inmiddels bestaat het niet meer.
SJB533
@a3vandiejen
Motrac bestaat nog wel Adrie. Alleen heet de landbouwpoot nu Mechatrac (voor zover ik weet) en heeft Motrac niet veel meer met Mechatrac/landbouw.
jordi 1455
@SJB533
Motrac is later Mechatrac geworden.

@a3vandiejen
Motrac had toen Brinkman en Niemeyer stopte het importeurschap van MF overgenomen en is er een dochter onderneming opgericht om nog Landini te kunnen te verkopen werd de een dochter onderneming in Vorden gevestigd de Vormec. Motrac had MF en de Vormec had Landini. dit had te maken met een bepaalde politiek binnen het MF concern dat importeurs geen Landini (dochter van MF) en MF beide in gamma mocht hebben.
SJB533
@jordi 1455
Motrac Landbouw is Mechatrac geworden. Er zijn nog meer bedrijven die Motrac heten....
a3vandiejen
Ik heb motrac gemaild vorig jaar of ze nog gegevens hadden van de aan koop van de landini,s van m,n vader. Toen heb ik een mail terug gehad dat het niet meer bestond en dat het inderdaad mechatrac was geworden.Alle gegevens waren verloren gegaan van motrac. Misschien vonden ze me lastig haha.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
12
BATTLES