Claas Meerdere, foto van JD6930

Claas Meerdere

JD6930
Een tweetal Claas combines en een hakselaar o pde Claas stand tijdens de opbouw van de Agro Techniek Holland 2012 in Biddinghuizen.

31 augustus 2012.

(Als deze foto er al op staat, verwijder ik hem weer, ik weet niet helemaal meer welke ik er al op heb gezzet en welke niet.)

Reacties

thomie22
@JD6930 Dan moet je al je foto's opslaan in een map. Die er al op staan in de ene map en die nog niet in een andere. Zo hou ik het ook bij. Voor mij werkt het. Verder mooie foto!
JD6930
Quote @thomie22:
@JD6930 Dan moet je al je foto's opslaan in een map. Die er al op staan in de ene map en die nog niet in een andere. Zo hou ik het ook bij. Voor mij werkt het. Verder mooie foto!

Dat kan ik niet, wand ik ben ze allemaal aan het nummeren, van de 1e van de opbouw tot de laatste van de beurs zelf die ik heb gemaakt, ik heb enkele die ik nog niet genummerd heb ook al op TF staan. En ik wil alles in 1 mapje(nu nog in 2: de ongenummerde en de genummerde) om het bij elkaar te houden ,wand heb zoveel foto's op de pc staan dat ik het anders niet meer uit elkaar kan houden. 😉 Maar deze stond er volgensmij nog niet op, maar 100% zeker wet ik het niet! 😉
thomie22
Oh oke. Verder kan ik jeniet meer helpen. Ik heb ook bijna 1000 fotos op mn pc. :lol:
JD6930
Quote @thomie22:
Oh oke. Verder kan ik jeniet meer helpen. Ik heb ook bijna 1000 fotos op mn pc.

Zo weinig? 😛

Ik schat dat ik van me eigen in totaal op zo'n net meer dan 7000 foto's kom. 😛

Natuurlijk niet alleen van trekkers etc.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
1
WEERGAVES
8
BATTLES