John Deere 7450 Prodrive, foto van JD6930

John Deere 7450 Prodrive

JD6930
Het werk op dit natte maisperceel in Esbeek zit er op voor loonbedrijf V/d Hout uit Diessen (N-Br).

Op deze foto wordt de John Deere 7450 ProDrive nog snel even getankt, op de achtergrond de Fendt Favorit 924 Vario met Strautmann giga-trailer 2246.

Reacties

Toontje kemper
Toon met de dieselkar.
inter-Eric
Opa toon 😄
JD6930
@Toontje kemper @inter-Eric Inderdaad. Dat doet niet iedereen zomaar nog op die leeftijd, door een zandpad die meer weg heeft van een modderpoel naar de hakselaar rijden om hem van een volle tank te voorzien.
inter-Eric
@JD6930 jij hebt toon nog nooit bezig gezien zeker?? die auto is net een tractor voor toon,komt overal doorheen haha
JD6930
Quote @inter-Eric:
@JD6930 jij hebt toon nog nooit bezig gezien zeker?? die auto is net een tractor voor toon,komt overal doorheen haha

Die heb ik daar wel bezig gezien. Dat was wel te merken ja. Een grote plas midden op de pad, ach geen probleem, hij was er zo door heen. 😃
inter-Eric
Mja,bij vingerhoeds hebben ze een koppeling op vooraad voor hem haha
jmos
Hier hebben ze ook een tank voor achter de auto maar ze laten soms ook wel eens de tankauto bij hey perceel langsrijden. twee trekkers en twee hakselaars. tocg nog de moeite waard met 2200 liter. 😄

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
11
BATTLES