Rumpstad Ploeg, foto van dickt

Rumpstad Ploeg

dickt
Foto van een Rumpstad Ploeg, bezig met ploegen / eggen.
Vandaag, 13 oktober 2012, naar de ploegwedstrijden van de OTMV in Toldijk geweest. Ik heb nooit geweten dat er zoveeel (spel-)regels aan zitten. Weer wat geleerd. 😉

Reacties

pjfrijters
Dit is toch een rumptstad ek 30 ploeg?
ik heb pas zo,n ploeg gereviseert zie foto rumptstad ek 30.
maar ik heb er nog niet mee geploegd,hij moet nog afgestelt
worden.
is dat moeilijk?
Bij deze is ook het kantelsysteem verwijdert is het niet?
Is het mogelijk om wat tips te geven voor de afstelling?
dickt
@pjfrijters
Helaas heb ik alleen maar foto's gemaakt. Ik weet niet van wie deze ploeg is. Misschien dat andere TF'ers, die dit lezen, je kunnen helpen.
HarmBoer
@dickt Deze ploeg is van Gerard Kuenen uit ik dacht Sinderen.Het afstellen is niet zo moeilijk,kijk op internet rond bij ploeg af stellen daar worden grote lijnen behandeld de fijn afstelling dan tijdens het ploegen.Let op de breedte afstelling luistert heel nauw een halve slag is al gauw 2 a 3 cm.
fiatfan
@HarmBoer zou dat handvat bij de wentelstok origineel zo zijn? lijkt me wel handig..
HarmBoer
@fiatfan Met deze heb ik niet gewerkt maar ik denk dat het wel origineel is want de wentelstok gaat van L naar R.Ik heb een zelfde ploeg bij mij gaat het van achter naar voor.
fiatfan
@HarmBoer ja bij mij gaat hij ook van l naar r, maar die beugel bovenaan zit er bij mij niet aan..
HarmBoer
@fiatfan De beugel is gemaakt om het kantelen makkelijker te maken.Is niet origineel,zelf gemaakt door de eigenaar(na gevraagd).Latere types hebben een kantel systeem dat lijkt op dat van Goudland.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
1
WEERGAVES
25
BATTLES