Krampe Big body 900, foto van JD6930

Krampe Big body 900

JD6930
Woensdag 5 september 2012, een Krampe Big Body 900 bij de importeur (voor NL/BE) op Veld D, stand 6.10 op de Agro Techniek Holland 2012 in Biddinghuizen.

Reacties

NHSanderJD
Word er een kraantje dicht gezet, steunt de kipper op de balk of staan de slangen nog op druk?
JD6930
Quote @NHSanderJD:
Word er een kraantje dicht gezet, steunt de kipper op de balk of staan de slangen nog op druk?

Geen idee! Ik denk niet dat die alleen o pdie balk steunt, maar dat die balk er onder staat voor als er iets in een keer knapt of mee ophoud? de kipper niet in een keer omlaag komt ivm veiligheid van de bezoekers.
NHSanderJD
@JD6930 Valt me weer een beetje van je tegen, ik denk jij weet dat wel haha. Ik zelf denk dat er wel een kraantje op zit maar, bij meerdere machines op de beurs stonden de slangen nog op druk. Bijvoorbeeld bij harken die niet helemaal op de grond stonden ETC.
johndeere6506
@NHSanderJD kijk een goed boven de trekhaak naar iets geels. dat verklaart al veel
NHSanderJD
@johndeere6506 oh? Dat hoeft niet persé.
johndeere6506
@NHSanderJD wieso meinen Sie ?
B - W
Allerbarstens, hoeveel van die dezelfde foto's komen er nog?
JD6930
Quote @B - W:
hoeveel van die dezelfde foto's komen er nog?

3 is 3, en dit zijn er 3. Die alle 3 niet het zelfde zijn ook al lijken 2 van de 3 op elkaar.
Siebenga
@JD6930 snap je nou niet dat mensen zich er aan storen dat je de site vol gooit met fotos? Zijn ook nog eens gewone kiekjes dus NIKS speciaals! Weet niet of je het weet maar je hebt al 100 fotos geplaatst van dat evenement! In loop van 2 weken is dat 50 fotos per week! Dat is meer dan 7 fotos per dag!
JD6930
Quote @Siebenga:
100 fotos

Tja tellen is moeilijk! 😉

Toen jij je reactie plaatste waren het er geen 100. En dan nog, het zijn geen 100 enkel op beurs stands zoals al die andere van de ATH geplaatst door andere leden, die dus sprekend op elkaar lijken, omdat de trekkers etc. op dezelfde plek staan.
Siebenga
Als die anderen in de sloot springen zou jij dat ook doen? Kijk nou gewoon je profiel door en je zal zien dat het een zaaie bedoeling is! moet je daarentegen koe zijn profiel eens bekijken!

Men zit op deze site niet te wachten op complete reportage's, dat is niet de eerste keer dat het jou gezegd wordt.. begin dan een eigen site ofzo. Mensen die er wel belang bij hebben komen wel naar jou site toe. Hier spam je de boel alleen maar vol
masseyfergusonner
@Siebenga laat lkkr joh, andere vinden t wel leuk, en anderen worden gek van al dat commentaar leveren

@JD6930 mooie foto, zullen er nie veel mee rijen denk
JD6930
Quote @masseyfergusonner:
@JD6930 mooie foto, zullen er nie veel mee rijen denk

Dankje! Niet veel met zo'n kipper rond rijden?
Als je dat bedoeld, dan heb je denk wel gelijk ja, erg veel rijden er niet rond in NL, de kleinere types en de Krampe Bandit's van deze maat zijn populairder volgensmij. Maar zijn mooie wagens! En ook handige volgensmij. Ook degelijk!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
23
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO