Krampe halfpipe, foto van JD6930

Krampe halfpipe

JD6930
Woensdag 5 september 2012, Een Yanmar ViC50 en Krampe Halfpipe bij de importeur (Yanmar minigravers/rupsdumpers NL, Krampe NL/BE) op Veld D, stand 6.10 op de Agro Techniek Holland 2012 in Biddinghuizen.

Reacties

JJ
Wat is er eigenlijk met jou foto`s de laatste tijd. De kwaliteit is drastisch gedaald?
JD6930
Quote @JJ:
De kwaliteit is drastisch gedaald?

Bedoel je zo'n foto's als onderstaande met die New Holands? Die met die Fendt is wel goede kwaliteit toch? Die met die New Hollands en nog enkele meer zijn op een dag dat het regelmatig flink regende en deze met die NH's ook van een afstand genomen ,waardoor het door het inzoomen en de lucht waar niet veel zon te zien was niet heel scherp is.
JJ
Die met de Fendt wel inderdaad.
Ik dacht misschien dat je foto`s met je telefoon gemaakt had. Ben namelijk wel goede foto`s gewend van jou!
JD6930
Quote @JJ:
Die met de Fendt wel inderdaad.
Ik dacht misschien dat je foto`s met je telefoon gemaakt had. Ben namelijk wel goede foto`s gewend van jou!

Oke. Nee gewoon met de camera. 😉 Alleen het was steeds maar even droog toen 31 augustus in Biddinghuizen, waardoor de lens misschien ook wel een beetje vochtig was, maar in iedergeval, het was vochtig weer en het kwam er met bakken uit, op donderdag was het stralend weer, zoals je op de foto van die Fendt ziet, waardoor die ook meteen een stuk mooier is. 😉

Maar bedankt trouwens! Ik probeer ook altijd wel de beste er tussen uit te halen en te plaatsen. Er zijn er dan nog wel wat die minder duidelijk zijn of met een donkere achtergrond, maar die van die NH bijv. heb i kgeplaatst omdat een van de TF'ers langs de dealer woont waar ze vandaan kwamen, en die vrachtwagen ook van is denk, en weer anderen heb ik geplaatst omdat ik ze ondanks dat ze niet heel licht zijn toch wel mooi vond.
JJ
@JD6930 Maakt verder ook niet uit. Denk vraag het eens.
En goede weersomstandigheden maken de foto al voor ruim 50%.
JD6930
Quote @JJ:
@JD6930 Maakt verder ook niet uit. Denk vraag het eens.
En goede weersomstandigheden maken de foto al voor ruim 50%.

Ja, is goed dat je het vraagt, er zullen er ook geneog zijn die meteen na enkele onscherpe foto's beginnen te zeuren (gelukkig niet gebeurd).

Das waar. Je ziet wel het verschil tussen de foto's van mij op 30 augustus of op 31 augustus in Biddinghuizen, de een, gemaakt op een stralende dag kan zo tussen de toppertjes komen te staan(helaas niemand die op die foto's stemt 😞 ), de ander, gemaakt op een dag dat bijv. de aardappels binnen een paar minuten inplaats van zwemmen in droog zand/stof konden zwemmen int water, zit bij meerdere leden waarschijnlijk tussen: mwa niet lelijk of verwijderen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO