Guldner G35S, foto van dickt

Guldner G35S

dickt
Foto van een Guldner onbekend, bezig met poseren.
Vanmiddag even bij Agriservice Janssen in Wolfersveen geweest. Daar was een demoveldje onkruidbestrijding, een veld met verschillende maïsrassen en een "examen" voor het studiepunt voor de spuitlicentie.
Volgens ingewijden zou @mwissels weten welk type dit is. 😄

Reacties

Inter1246fan
G30?
ErDee
G25?
weurding
Gok ook op G25, de 30 en 35 hadden volgens mij een iets grotere demper
mwissels
Is wel wat laat maar het is een G 35s
dickt
@mwissels
Dank je wel. Maar eens kijken of we hem op de goede plek krijgen. 😄
Goede jaarwisseling
radium45
Ik, dickt en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Guldner onbekend (Poseren) naar Tractoren Guldner G35S (Poseren)
mwissels
Hej Dick , ja dat was eigenlijk Tinie eur trekker ze kreeg binå een treuntje in eur oge toen ze den zag . Zo trekker hef ok een betje een emotionele weerde ,ok umdat wi wet wårum den doar steet .

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
20
BATTLES