DAF XF, foto van JD6930

DAF XF

JD6930
Donderdag 30 augustus 2012, rond 08:15u stond deze combinatie klaar om de Yanmar minigraver, Nederlands primeur i.v.m. het importeursschap van de Yanmar minigravers en rupsdumpers dat sinds dit halverwege dit jaar in de handen van dit bedrijf is, en de Krampe 'Big body' 900, naar het beursterrein: Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen te brengen.

Op de achtergrond stond de Iveco klaar met eveneens 2 Yanmar minigravers. Ook deze voor Biddinghuizen.

Reacties

RobinBos
Ik zag die truck nog wegrijden vandaag uit biddinghuizen, ik was met een BE combi, compact trekkertje, wat duwmaaiers en een zitmaaier brengen
JD6930
Quote @RobinBos:
ik zag die truck nog wegrijden vandaag uit biddinghuizen, ik was met een BE combi, compact trekkertje, wat duwmaaiers en een zitmaaier brengen

Oke. JD's? Hoelaat ongeveer?

Ik zag er wel een staan met een JD tuintrekkertje met voorlader er op, en kwam een gazonmaaier tegen opweg daar naar toe. Zat een jongen van mijn leeftijd of net ouder op denk.

Vandaag is deze er 2 keer geweest, rond 08:00u - 08:30u kwamen we de eerste keer daar aan, de tweede keer tussen 15:00u - 16:00u. Vandaag reden er 2 verschillende chauffeurs mee, 2 monteurs van de Kok, de 1 's ochtends, de ander 's middags, de chauffeur die er de rest van de week mee rijd is op rijdag vrij dus vandaar.

De eerste keer was ook de Iveco erbij.
RobinBos
Op die gazonmaaier dat was ik 😉
JD6930
Quote @RobinBos:
op die gazonmaaier dat was ik

Ohw haha, dus jij reed mij (zwarte jas) en Ruud voorbij. 😛 Dan heb ik je wel jong ingeschat of niet, of klopt je leeftijd niet op TF?

Wij liepen toen net terug van de stand een stukje voorbij Krone, in veld D. Ik had toen net een Paus shovel met puinbak inclusief benodigheden voor de stand en Ruud met de Yanmar met maaikorf op de stand gezzet, dat was het laatste wat er heen moest van de machines zover ik weet.

Hebben vandaag eerst 2 Pausjes, 1 Mustang met schuif op bovenstaande dieplader, en achter op de Iveco een Gehl en een Yanmar kraantje. 2 keer met de Daf, 1 Paus met puinbak en die benodigdheden voor de stand en 1 Yanmar met maaikorf weg gebracht. Waarna we net na 18:00u weer in Esbeek waren.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO