John Deere 6210R, foto van JD6930

John Deere 6210R

JD6930
Foto van een John Deere 6210R, bezig met poseren eveneens in de vroege ochtend van 16 augustus 2012 omstreeks 08:00u bij Geert-JandeKok BV Esbeek.

Reacties

JD 6430 The Best
Hoeveel r-en rijden daar bij jou in de buurt wel niet?
JD6930
Quote @JD 6430 The Best:
hoeveel r-en rijden daar bij jou in de buurt wel niet?

Niet zo heel veel hoor. Dit is een (verkochte?) demo van de Kok. Ze hebben ook nog een 6170R demo, 7280R demo, 7230R demo. Er rijd sowieso zeker 1 vekrochte 6210R rond, een 6170R van Van Beers Hogeloon, een 7230R van Van Dommelen uit Lage? Mierde. Nog ergens een 7230R via de Kok, Een 6190R stond er laatst, eveneens als een 6115R. bij de vestiging in Etten-Leur stond ook een 6115R maar dat kan goed dezelfde zijn geweest, ook stond er een 6140R, ze hebben 2 960 rondebalen (demo) persen, een 1424 C (demo) pers en een 8345R demo, ohwja een 8295R rijd er ook nog rond bij de Kroon Berkel-Enschot. Dat was het van JD wel zo'n beetje denk kwa demo's en verkochte traktoren uit de nieuwste series.

Maar in totaal zijn er van de nieuwste R series wel een stuk of 8 traktoren zeker wel binnen gekomen het afgeloepn jaar denk, en merendeel verkocht.
Deere Hunter
@JD6930 mooi spul dus!
JD6930
Quote @Deere Hunter:
@JD6930 mooi spul dus!

Jazeker. Ze staan ook op de JD stand op de ATH in Biddinghuizen met denk ik ook eigen JD's, samen met de andere mega dealers. Verders hebben ze er een eigen stand waarop ze machines van hun importmerken tonen, zoals Krampe, MAC, Bema, Mustang, Paus...

Ik ga waarschijnlijk met de vrachtwagen mee als hij machines naar het beursterein brengt eind deze week, en volgende week misschien met een vertegenwoordiger als de beurs in volle gang is. 😃
Deere Hunter
@JD6930 oke mooi!
JD6930
Quote @Deere Hunter:
@JD6930 oke mooi!

Tja. Hoop dat het kan! Ze hebben wel een mooie plek voor een stand zag ik o pde plattegrond. Links Ocmis, waar ze regioimporteur van zijn, rechts Manitou waar ze dealer van zijn en waar de merken Gehl/Mustang van zijn waar hun ook importeur van zijn.
Deere Hunter
@JD6930 ik ga toch voor de JD's 😃 maar dat is ook mooi spul!
JD6930
Quote @Deere Hunter:
@JD6930 ik ga toch voor de JD's maar dat is ook mooi spul!

Ik ook als ik er heen kan. 😃 Maandag krijg ik te horen of en met wie ik mee kan rijden.
Toevallig staat de stand van JD zowat pal langs de hoofdingang, ofja schuin tegenover. En Claas links van de ingang, Fendt net voorbij JD, Agrifac staat niet ver van de ingang, ook Krone staat bijna pal langs de ingang. Als ik er heen ga zal ik wel neit veel stil staan denk maar dat zijn sowieso de stands die ik wil zien dan. Natuurlijk ook die van Manitou, de Kok(Krampe, Mustang, Paus, Mac, Yanmarr, Hanix...) en Ocmis.

Wordt een mooie beurs als ik die plattegrond zo zie. Alleen jammer dat Boerderij met die New Holland zover van die grote mekren af staat. Dus daar zal ik wel neit komen dan denk.

Iniedergeval is mijn eertse retourtje Biddinghuizen al geregeld. Donderdag rijd ik met de vrachtwagen van de Kok mee en zal er weer een partij machines in Biddinghuizen afgeladen worden, die volgende week op de ATH te zien zullen zijn. 😛 Morgen gaan de eerste, hoeveel bedrijven er nu al machines heen brengen wete ik niet, en of ze echt al meteen op het beursterrein komen te staan of eerst gezmelijk op een groot terein ook niet, donderdag zal ik het zien.
Deere Hunter
@JD6930 oké! ik ga er ook naar toe samen met @sametje
JD6930
Quote @Deere Hunter:
@JD6930 ok�! ik ga er ook naar toe samen met @sametje

Oke veel plezier alvast!
Deere Hunter
@JD6930 jij ook he! ik ga zaterdag! jij dan?
JD6930
Quote @Deere Hunter:
@JD6930 jij ook he! ik ga zaterdag! jij dan?

Dankje. Sowieso morgen (opbouw), wanneer en of ik naar de beurs ga volgende week weet ik nog niet, maandag hoor ik het waarschijnlijk via telefoon van een vertegenwoordiger. Ik hoop het wel, waarschijnlijk zal ik wel mee kunnen, ze moeten alleen nog kijken wie er wanneer gaat, dus ze kunnen zo nog niet zeggen wanneer ik mee kan. 😉
Deere Hunter
@JD6930 oke! wat houd dat helpen in? tenten op zetten trekkers in show stand zetten? mooi werk!
JD6930
Quote @Deere Hunter:
@JD6930 oke! wat houd dat helpen in? tenten op zetten trekkers in show stand zetten? mooi werk!

Mwa. Helpen... Het is tegenwoordig meer meerijden en dan wat foto's maken, er moet dan wel eens een spanbandje los of vast, daar help ik dan wel mee. Vandaag heb ik een Yanmar kraantje naar de stand gereden, ben je wel even zoet mee als ie aan de andere kant van het terein meot komen te staan en men je te voet nog makkelijk in haalt. Maar was wel mooi/leuk om te doen. Verders heb ik veel foto's/filmpjes van machines gemaakt.

De tenten worden door speciale bedrijven opgezzet, daar hoeven de standhouders niks mee te doen, alleen in te richten. Ik denk dat de machines meest maandag en dinsdga op hun plek worden gezzet, hier en daar stonden al trekkers/machines op de goede plaats volgensmij zoals bij Krone, Claas en Reesink(Kuhn), maar verder wordt dat denk ik meest morgen, maandag en dinsdag gedaan.

Morgen ben ik er weer. Dan gaan de laatste 3 vrachten machines uit Esbeek. Waarschijnlijk blijf ik dan tussen de eerste en de laatste vracht op het terrein, zodat ik een mooi rondje kan maken, langs o.a. John Deere waar toch zeker wel 3 7R's en/of 8R's staan zover ik in de verte zag. 😛

Dus morgen om 06:00u zit ik weer in de vrachtwagen alst goed is. Misschien volgen dadelijk enkele foto's.
Deere Hunter
@JD6930 wouw mooi werk! met een kraantje naar de andere kant rijden kun je mooi een beetje rond kijken! Oke met de tenten hoef je dus niet te lopen trekken! 3 vrachtwagens met allemaal R's? 😃 Oke die 7 en 8 R zijn ook wel woest! Oke ben je dan de hele dag weg? We wachten af of er nog foto's komen!
JD6930
Quote @Deere Hunter:
@JD6930 wouw mooi werk! met een kraantje naar de andere kant rijden kun je mooi een beetje rond kijken! Oke met de tenten hoef je dus niet te lopen trekken! 3 vrachtwagens met allemaal R's? Oke die 7 en 8 R zijn ook wel woest! Oke ben je dan de hele dag weg? We wachten af of er nog foto's komen!

Nee hellaas. 3 vrachtwagens met Paus 3 shovels, 1 Gehl kniklader met Bema schuif, 1 maaibak? (hoe noem je die, om sloten te maaien)? verders weet ik niet, misschien een Mustang Schranklader? Ik zal het morgen zien.

Is idd mooi werk, met zo'n kraantje, je moet er alleen de tijd voor nemen. Met zo'n slome slak over het beursterein te rijen. Gelukkig moet iedfereen die het ziet wel lachen en zeggen de meeste wel wat, iedereen begroet je ook dus is wel mooi. Ik denk dat 1/4e deel van de foto's van vandaag onderweg op de Yanmar zijn gemaakt. Helaas moesten we 1 pad eerder rechtsaf als de JD stand stond dus veel heb ik neit gezien. Alleen een mooie nieuwe combine, en enkele 6R's, en enkele 7 en/of 8R's in de verte. Zal morgen eens kijken. Gegarandeerd foto's op TF in een van de komende dagen. 😛 Ook van die JD's.

Ja. Vandaag waren we om 14:30u ongeveer terug in Esbeek na om 08:25u te zijn aangereden met 2 vrachtwagens, 1 grote DAF, 1 klein Iveco'tje. Morgen zal het wel 06:oou tot 17:00u a 19:00u worden schat ik. Heb vandaag al boven de 140 foto's en filmpjes o pde teller staan dus dat wordt ngo wat morgen.

Om je nog wat op te vrolijken. Niet ver van Biddinghuizen reed er voor ons een vrachtwagen met een zelfrijdende JDS veldspuit de weg op, natuurlijk ook richting ATH. 😃
Deere Hunter
Zijn ook mooie machine's!

maaiarm? ach ja beetje rond kijken is ook niet erg! Oke mooi ik zal wel kijken wat er allemaal staat!
JD6930
Quote @Deere Hunter:
zijn ook mooie machine's!

maaiarm? ach ja beetje rond kijken is ook niet erg! Oke mooi ik zal wel kijken wat er allemaal staat!

Ja maaiarm ist denk ja, alleen het is alleen de bak, dus vandaar dat ik twijfelde.

Kan je zeggen: er stond vandaag al erg mooi spul. Dus volgende week zeker! Morgen komen de laatste machines aan dacht ik. Ik hoop op de Claas Xerion dat die er tussen zit, die wil ik nu eindelijk wel eens int echt bewonderen. 😛 En natuurlij kde nieuwste JD hakselaar die er waarschijnlij kgeïntroduceerd wordt.

Alleen aangezien het recht af fabriek en dichtstbijzijnde dealers komt denk ik bij JD, vrees ik maar hoop het niet dat ik stiekem foto's moet maken als die hakselaar er staat
Deere Hunter
@JD6930 ja!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
PUNTEN
1
WEERGAVES
7
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO