John Deere Logo, foto van JD6930

John Deere Logo

JD6930
Foto van een John Deere Logo, bezig met poseren bij (Westrenen -) Gebr. Schipper Putten. Hier ging de 2e Mustang 406 van de dieplader.

25-06-2012-Putten

Reacties

jelledexta
Waar is di ergens?
JD6930
Quote @jelledexta:
Waar is di ergens?

Putten.
johndeere6910
Bord ziet er mooi uit maar goed werk leveren ze niet
JD6930
Quote @johndeere6910:
maar goed werk leveren ze niet

Slechte ervaringen met Gebr. Schipper?
johndeere6910
Ja eerst met de 7710 nu met de 6910 hebben ze de rem verkeerd om gemonteerd waardoor er nu slijpsel in de oli zit en ze zeggen ook nog dat dat niet bestaat dat zij dat verkeerd om gedaan hebben
JD6930
Quote @johndeere6910:
ja eerst met de 7710 nu met de 6910 hebben ze de rem verkeerd om gemonteerd waardoor er nu slijpsel in de oli zit en ze zeggen ook nog dat dat niet bestaat dat zij dat verkeerd om gedaan hebben

Oke. Ja das geen excuus. Een rem verkeerd om monteren, hoe krijgde dat toch voor elkaar als waarschijnlijk goed opgeleide monteur. Of geven ze daar meer geld uit aan JD overals voor personeel als opleidingen voor hen?

Nu snap ik wel dat toen wij er aan kwamen er al een busje van de Kok stond. Die moest een Hanix minigraver komen repareren. De vrachtwagenschauffeur waar ik bij mee reed zei al, dat kunnen ze zelf ook wel. Maar maar goed ook dan dat ze de Kok ervoor hebben gebeld. Alleen niet echt verstandig wand nu krijgen ze een dubbele rekening. Voorrijkosten van de monteur en de transportkosten van de vrachtwagen waarschijnlijk, omdat er ook een Mustangetje heen moest. Zal wel maandag pas daar zijn gekomen die minigraver, maar anders had ik als ik hun was toch op zaterdag al gebeld, had die monteur 's maandags dat shoveltje ook wel mee kunnen nemen, en die Hanix mee terug wand later die dag werden we gebeld of we die nog op konden halen omdat de monteur het daar niet voor elkaar kreeg he mte repareren.
Trekkerrfan2130
Putten de Geakste.!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
12
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO