John Deere Meerdere, foto van JD6930

John Deere Meerdere

JD6930
Gisteren rond 08:00u arriveerde we bij de PTC+ in Ede om deze trekkers af te leveren voor demo's. Vorige week zijn ze opgehaald voor de eigen R-evolutiedagen in/rond het pand in Etten-Leur, omdat de trekkers gisteren voor 08:30u in Ede moesten staan voor een spuitdemo zijn deze zaterdagavond al geladen en mee naar Esbeek(de thuisbasis van de trekkers/vrachtwagen) genomen zodat dat ook mogelijk was. Vervolgens vertrok de vrachtwagen met de vracht die buiten de trekkers ook uit 2 Mustang 406 shovels bestond op maandag ochtend al vroeg in de ochtend rond 07:20u van zijn thuisbasis om rond 18:30u 's avonds met een Yanmar minigraver terug op de thuisbasis te arriveren.

25-06-2012-Ede

Reacties

mooiwar
Ook nog 2 shovels erbij op? of lijkt dat zo
JD6930
Quote @mooiwar:
ook nog 2 shovels erbij op? of lijkt dat zo

Idd. 2 shovels + toebehoren (bakken/paletvork). Beide een nieuwe Mustang 406.
mooiwar
Mooi spul rij jij daar mee?
JD6930
Quote @mooiwar:
mooi spul rij jij daar mee?

Nee. 😉 Ik heb er vorig jaar stage gelopen van september 2010 tot juli 2011 en heb toen dat jaar meerdere keren meegereden met de vrachtwagen naar klanten door heel Nederland + fabrieken in Duitsland (en Agrifac in Nederland). Enkele maanden geleden weer een keer mee gereden naar de Krampe fabriek in Goesfeld en een dealer (Krol) waar de daar opgehaalde kipper heen moest. Nu ben ik op maandag sowieso vrij omdat ik klaar ben met school (en de rest van deze week heb ik vakantie bij ah) dus had ik gevragen of ik weer een keer mee kon/mocht rijden, en dat kon/mocht. Gisteren rond 07:30u stond ie bij ons en rond 18:30u waren we terug denk.

Hier zijn we heen geweest:

Adres 1: PTC+ Ede
Adres 2: Siebelink machines Ede
Adres 3: Westrenen - Schipper Putten
Adres 4: Made
Adres 5: Geert-JandeKok BV Etten-Leur
Adres 6: Made
Adres 7: Geert-JandeKok BV Etten-Leur
Adres 8: Westrenen Kesteren
Adres 9: Den Otter Bruchem
mooiwar
O en daar breng je overal landbouwmachines enzo?
JD6930
Quote @mooiwar:
o en daar breng je overal landbouwmachines enzo?

Brengen en ophalen. Ze zijn importeur van een tiental landbouw en (compact) grondverzet merken, verschillend per merk voor brabant, heel Nederland, Nederland en België of de Benelux. Van maandag t/m vrijdag rijd die vrachtwagen dagelijks door Nederland, België naar dealers en klanten en Duitsland waar enkele fabrieken zitten om nieuwe machines op te halen.

Gisteren was het machines afleveren en ophalen. In Made bijv. de door de Kok gesponsorde machines voor het Powerweekend, die afleveren op de eigen vestiging in Etten-Leur, daarna weer terug naar Made voor de volgende vracht gesponsorde machines en vervolgens weer naar Etten-Leur om ze daar af te zetten en daar weer een Yanmar minigraver(waar ze sinds kort importeur voor Nederland van zijn) en een John Deere 5055E van Den Otter en 6125R van Westrenen om die weer bij de genoemde bedrijven af te leveren. Eerder die dag in Putten een shoveltje, in Ede ook en ook in Ede deze trekkers dan.
Snaky Bill
Ja niet betaald dan worden ze weer op gehaald en verkocht bij Van Troostwijck
of ze staan in Moerdijk bij the Ritchy brothers
Ritchie
@Snaky Bill

In Moerdijk staan vooral overjarige modellen. Meeste Deutz-Fahr, Lamborghini enzovoorts.
JD6930
Quote @Snaky Bill:
Ja niet betaald dan worden ze weer op gehaald en verkocht bij Van Troostwijck
of ze staan in Moerdijk bij the Ritchy brothers

Ik had het over ingerolen of gehuurde trekkers/machines die weer terug naar de Kok meoten, die haalt ie dan weer op. Of die gesponsoorde dan bijv. zoals voort Powerweekend in Made. Of trekkers/machines voor reparatie die niet zelf naar een van de vestigingen kunnen worden gebracht, haalt ie ook op en zo zijn er nog wel meer dingen. 😉
Snaky Bill
@JD6930,
oke kerel verkeerd begrepen van mij kant.
JD6930
Quote @Snaky Bill:
@JD6930,
oke kerel verkeerd begrepen van mij kant.

Maakt niet uit. 😉 Kan gebeuren!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
1
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO