Yanmar Meerdere, foto van JD6930

Yanmar Meerdere

JD6930
Foto van een Yanmar Meerdere, bezig met poseren.

Deze kraantjes zijn nu te vinden op stand 76 op de TKD te Wezep, van 7 t/m 9 juni 2012.

Reacties

KOETIE
Ik goa er vanavond en morgen heen 😃
Tom VB
... en ook op de stand van W&H.
JD6930
Quote @Tom VB:
... en ook op de stand van W&H

Beetje Nagel gevalletje?

Of in een keer bats boom niks meer er van willen zien(van de machines) of stronteigenwijs verder gaan wat W&H dan blijkbaar doet als de Yanmar kraantjes en rupsdumpers ook bij hun staan. Achja, ze komen er vanzelf achter. De Kok zal het wel breed presenteren daar, dus ik schat dat dat de mensen dan eerder daar op af gaan uiteindelijk als naar eentje die nog probeert te profiteren van het importeurschap wat ie al een tijdje kwijt is.

Als ze verstandig zijn laten ze de kraantjes en rupsdumpers/onderdelen thuis of sturen ze op een enkeltje Esbeek en richten ze zich op de overige Yanmar's, zoals de tractoren, die ze waarschijnlijk nog wel (legaal) zullen verkopen.
Tom VB
Hallo Hans,

Wynmalen is de importeur van Liebherr & Yanmar compact grondverzet en officieel weten ze nog van niks.
Logischerwijs zulen ze zich 100% op Liebherr richten. Dat deden ze eigenlijk al...
JD6930
Quote @Tom VB:
Yanmar compact grondverzet en officieel weten ze nog van niks.

Oke. Of willen ze het niet weten. Niet omdat het de Kok is maar ik geloof het meer dat zij de nieuwe importeur ervan zijn als dat Wynmalen het nog is, je gaat als bedrijf met zo'n grote positie in de compact grondverzet niet al je dealers en klanten in die sector per brief informeren en breeduit laten weten overal dat je de nieuwe importeur bent als je dat niet bent.

Ik zal wel even een mailtje naar de vertegenwoordiger vant compact grondverzet bij de Kok sturen, dan weet ik het zo.
JD6930
Quote @Tom VB:
Hallo Hans,

Wynmalen is de importeur van Liebherr & Yanmar compact grondverzet en officieel weten ze nog van niks.

Dat kan ik na een reactie op mijn mail naar de vertegenwoordiger van de Kok begrijpen. Voorlopig zijn er 2 importeurs melde hij. Wynmalen en de Kok dus. 😉 Dat kan dus ook de reden zijn dat ze bij Wijnmalen nog niet veel ervan weten. Alleen wel gek dat Yanmar Wynmalen dan niet even inlicht.
Tom VB
Zoals gezegd zullen ze wel 100% voor Liebherr gaan, maar dat is een aanname van mij.
JD6930
Quote @Tom VB:
Zoals gezegd zullen ze wel 100% voor Liebherr gaan,

Dat zal idd wel. (Dat ze daar 100% voor gaan) 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
17
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO