John Deere Humor, foto van JD6930

John Deere Humor

JD6930
Foto van een John Deere Humor, bezig met poseren.

Een andere pet, foto op verzoek geplaatst.

Welpie is klaar voor het EK! 😃

Reacties

JD 6430 The Best
Die heeft het goed voormekaar 😄
JD6930
Quote @JD 6430 The Best:
Die heeft het goed voormekaar

Vond het wel iets hebben. Ben helemaal geen voetbalfan, maar toch. Dit Welpie staat nog steeds trouw op men slaapkamer. 😛

Ze krijgen het toch telkens weer voor melkaar daar in Zaandam. Met die acties en reclames. Een supermarkt als Jumbo kan echt niet tippen aan de acties en reclames met Harry Piekema in de hoofdrol als supermarktmannager.

En de reclames/acties is niet het enige wat er goed geregeld is. AH is zeker wel ook een erg goede werkgever voor jong en oud. Volgens men tante wordty je als vakkenvuller bij Jumbo na je 18e op straat gezzet, bij ah is het merendeel dat er 's avonds werkt boven de 18. Sommige boven de 50 zelfs en overdga nog enkele van boven de 60. zoist hier bij de ah tenminste, En dat zal bij andere ah's oo kwel zijn alsk het personeelsblad lees.

Jumbo doet groot, maar is klein. Van die laagste prijs is ook pure onzin. Ze doen net alsof ah duur is, terwijl het maar amper scheelt. Misschien is dat oo kwel de reden dat Jumbo C1000 opdoekt, C1000 is duurder als ah en dat mag natuurlijk neit als je alleen maar reclame loopt te maken dat je de goedkoopste bent 😛 Achja we zullen zien.

Over enkele weken is er vast wel weer een harstikke goede actie met een net zo goede reclame. Volgende week is er weer een niewu thema in iedergeval, en dan over 2 weken waarshijnlijk wel weer een nieuwe, maar dan volledig opt EK gericht zoals we AH in EK/WK tijd kennen. 😛
Ruben-Wind
Ik vraag me af waarom jij altijd zon lap tekst typt.
Tom VB
Hedde soms drugs op ?
JD6930
@Tom VB

Nee 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES