John Deere 8200, foto van JD6930

John Deere 8200

JD6930
Foto van een John Deere 8200 van loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek, bezig met poseren.

Thuis, wachtend op een wasbeurt.

04-05-2012-Hilvarenbeek

Reacties

deerefan
Wat een woest ding 😄
petersjuuuh
Prachtige trekker, veel uren?
Toontje kemper
@JD6930 Weer aan het fietsen in 't spul?
JD6930
Quote @Toontje kemper:
@JD6930 Weer aan het fietsen in 't spul?

Heb afgelopen vrijdag een rondje via Diessen naar de Biest en zo naar Hilvarenbeek gefiest. En toen ook even bij 't schop afgeslaan richting Bosmans om even te kijken vanaf de weg of er wat te zien was. Der was wel iemand aan de hakselaar en deze trekker bezig. Net na ik deze foto nam heeft ie hem ietsje verplaatst en daarna afgespoten. Ik kon er zo niet opkomen wie het zou zijn.

Kwas vrij afgelopen donderdag en vrijdag. Moest nog heel wat vrij vragen bij de Ah, dus dacht ik een paar weken geleden, kzal dan eens 2 dagen vrij vragen en dan aan Eddie bij de Kok vragen of ik met Rens mee kon rijden, bij de Kok weten ze maar een paar dagen van te voren of pas de dag ervoor waar Rens die dag met de vrachtwgaen heen moet en bij ah moet je minstens 1 week van te voren vrij vragen en ik wou graag weer een keer meerijden dus heb ik gewoon vrij gevragen en gekregen en tegen Eddie gezegd dat het me niet uitmaakte waar Rens heen zou moeten maar dta ik afgelopen donderdag graag mee zou rijden en dat kon, omdat er hier op TF best vaak over actiefoto's wordt begonnen en ik toch niet veel te doen had afgelopen vrijdag dacht ik, dan maar een rondje fietsen en kijken wat ik tegen kom. Is ook wel eens leuk.
Toontje kemper
@JD6930 Over actie gesproken, afgelopen vrijdag kwam Peer die sinds kort bij Bosmans werkt met de vervaet nog een tank bouwland bemesten op een perceel waar ik met mijn eigen tractor en tank niet meer over kon. Hij zat tot zijn buik in de grond. Ik was zelf niet thuis dus heeft mijn buurman met onze tank hem leeg gezogen en met zijn deutz K610 (zie foto)
En 4.31 ervoor hem los getrokken.
JD6930
@Toontje kemper

Haha, tgaat wel goed daar bij Bosmans laatste jaar of niet. Der zijn weinig trekkers/machines van hem die afgelopen jaar niet vast hebben gezeten voglensmij.

Achja, kan gebeuren he.

Tis wel een mooie trekker van je buurman. Woon je weer buiten het dorp? of is dit de buurman van bij je ouders thuis?
Toontje kemper
@JD6930 De buurman langs ons bedrijf/ouders.
JD6930
@Toontje kemper

Oke, ja dacht ik al 😉 Maar even voor zekerheid. Heeft iniedergeval een mooie trekker! Die buurman van jullie. Je ziet ze hier niet zo erg veel. Moet je voor naar Reusel denk toch? Voor de dichtstbijzijnde dealer?
Toontje kemper
@JD6930 Hij heeft hem gekocht bij Tuijtelaars in baarle nassau, daar gaan wij met onze 7207c ook altijd heen!
tuijtelaars.nl/
JD6930
[quote="@Toontje kemper"] @JD6930 Hij heeft hem gekocht bij Tuijtelaars in baarle nassau, daar gaan wij met onze 7207c ook altijd heen!
tuijtelaars.nl....[/quote/]

Ohw oke! Das ook een aardig eindje richting West-Brabant denk of niet? Zit daar ook niet een JD dealer die in Nederland en België zit maar in Nederland volgenssmij dealer-af is sinds vorig jaar 1 maart?
Ernst-Jan
Heb je ook actie foto's van 1 boerderij verder? 😛
JD6930
Quote @Ernst-Jan:
heb je ook actie foto's van 1 boerderij verder?

Denk het niet 😛 Alleen 1 John Deere 6410 SE aant ploegen denk. Zalk vanavond of ergens deze week wel eens plaatsen. Heb ook nog wel foto's dat de Krampe kipper bij de fabriek door een oude Deutz naar de dieplader wordt gebracht en naderhand bij de klant (Krol Bronnegeveen) door een dikke Case ervan af gehaald. 😛
Ernst-Jan
Nee de buren hebben een 6430 en Deutzen 😛

Wanneer zijn die te zien? Hun Case ken ik niet, wel een mooie zwarte Fendt 820
JD6930
Quote @Ernst-Jan:
Nee de buren hebben een 6430 en Deutzen

Wanneer zijn die te zien? Hun Case ken ik niet, wel een mooie zwarte Fendt 820

Zeker wel mooie Fendt ja! Heb hem van meerdere kanten op de foto staan. Met een mooi Imants eraan. En een Claas Arion denk, en John Deere 6410? in Deutz kleuren? Die Case was ook neit zoons favoriet als ik eht goed hoorde. Was een goede voor op de weg maar verder wast niks, had ie leiver een Fendt of John Deere.

Jij woont er in de buurt of niet? Heb je de nieuwe Krampe al gezien? Tis een mooie wagen, ze gaan er demo's mee doen om Krampe daar meer aan de man te brengen.

Zal misschien vanavond eens kijken of ik ze al plaats of niet. Misschien ist leuker als ik eerst een foto van de kipper nog bij de fabriek plaats? en dan pas dat ie dus bij hun is gearriveerd en dus van die andere machines daar.

Stond ook een mooi spuitje daar. Twas er alleen wel een bende, ofja, niet vel verhard en wat verhard was grotendeels gebroken puin. Als ze echt een mooi net bedrijf willen hebben kunnen ze dat puin beter veranderen in beton of stenen leggen. Maar verders, mooi bedrijf met goede ambities denk.

Als je een merk wat in je regio niet zoveel bekendheeid heeft ineidergeval via een demotour meer bekendheid wil geven vindt ik iniedergeval dat je dat dealerschap wel dubbel en dik verdiend. Hoe klein de mechanisatietak dan ook is.
Ernst-Jan
Bronnegerveen ligt opzich redelijk in de buurt ja, maar ik kom er nooit. Toch 25 kilometer weg denk ik.

Ik heb dit jaar nog geen tijd gehad om veel in het veld te zijn. Maar het aandeel Krampe is hier echt maar heel klein. Ik zag wel dat er idd een andere akkerbouwer/stierhouder ook een Krampe kipper thuis had staan. Van een demo tour weet ik niets 😉
Toontje kemper
@Ernst-Jan Hoe ken jij de buren van Loonbedrijf Bosmans? Ik hoor dat je goed op de hoogte bent van de tractoren die ze hebben.
JD6930
Quote @Ernst-Jan:
Bronnegerveen ligt opzich redelijk in de buurt ja, maar ik kom er nooit. Toch 25 kilometer weg denk ik.

Ik heb dit jaar nog geen tijd gehad om veel in het veld te zijn. Maar het aandeel Krampe is hier echt maar heel klein. Ik zag wel dat er idd een andere akkerbouwer/stierhouder ook een Krampe kipper thuis had staan. Van een demo tour weet ik niets

Oke. Ja misschien ist ide wagen dan wel. Ze hebben bij Krol nu in iedergeval een Krampe Big Body 650, deze gingen ze als demo gebruiken om Krampe meer onder de aandacht te brengen. Kzal binnenkort foto's plaatsen van bij Krol. Eeerst nog wat van bij de fabriek. (ook van de kipper nog bij de fabriek).
JD6930
Quote @Toontje kemper:
@Ernst-Jan Hoe ken jij de buren van Loonbedrijf Bosmans? Ik hoor dat je goed op de hoogte bent van de tractoren die ze hebben

Ik denk dat hij de buren van Krol Bronnegeveen bedoeld? 😉

(Edit, sorry, verkeerd gelezen 😉 )
Ernst-Jan
@Toontje kemper
Hun dochter zit doet dezelfde opleiding als mij 😉

@JD6930 Nee van Krol. Zat in de les es TF te kijken, en vroeg zo ken je die? Ja, dat is m'n buurman xD
JD6930
selten
Heeft deze nog zijn standaard vermogen?
JD6930
Quote @selten:
Heeft deze nog zijn standaard vermogen?

@Toontje kemper
Toontje kemper
@selten Deze is niets aan gedaan maar of het precies standaard is weet ik niet, de andere 8200 is bij aanschaf getest met 260 pk. Dat verschil merk je wel.
Toontje kemper
@Ernst-Jan O bij Cora op school, ik heb ze al even niet meer gezien maar als we bij haar thuis gaan hakselen zie ik ze wel weer rond de kuil!
selten
@Toontje kemper
Ja zo eentje loopt der bij ons in de buurt ook 😛

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
25
PUNTEN
0
WEERGAVES
10
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO