John Deere 8100, foto van JD6930

John Deere 8100

JD6930
Foto van een John Deere 8100 van loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek, bezig met poseren.

Even gaan voeren? 😃

27-03-2012-Hilvarenbeek

Reacties

fendt-412
Een mindere voercombinatie kan ik me niet indenken.
Een lel van een trekker met een uithuilbak
trekkerfanz-h
@fendt-412

Dit is gewoon een ukw 500 zit gewoon een snijbord op werkt super,zeker als je alleen maar gras ermee voert! Die trekker is wel lekker lomp trouwens.
JD6930
@fendt-412
@trekkerfanz-h

Ik denk ook niet dat er echt veel met deze trekker gevoerd zal worden 😉 Die trekker past ook niet door de gemiddelde deuropening van een stal heen dus dan is hiermee voeren niet zo makkelijk he.

Denk dat dit meer voor onderhoud ofzo is.
deerecase
@JD6930 je merkt wel dat er nu minder kritiek op je komt he??
JD6930
@deerecase

Ja 😉 Ben alleen vergeten om het echt zo te doen als @Tom VB zei. Afwisselen dus, heb nu alleen die actie foto's en deze en ben vergeten die andere er tussne door te doen, maar heb nog meer van zo'' foto's als deze maar dan van andere trekkers/machines, dus dat komt wel goed.
deerecase
@JD6930 heb het liefst van die actiefoto's.
jd-joost
Het zal niet aan de pk's liggen 😃

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO