Cat Meerdere, foto van JD6930

Cat Meerdere

JD6930
Foto van een Cat Meerdere, bezig met poseren bij Becx Verhuur Esbeek.

Het begin van een mooie foto serie van machtig mooie machines bij dit mooie bedrijf. Dit bedrijf handelt in grote bouwmachines over de hele wereld. Voornamelijk CAT is een specialiteit van dit grootse bedrijf. Machines waarvoor in Nederland meer dan genoeg werk is tot machines die in de Verenigde Staten tot het gemiddelde machine park van de grootste bouwbedrijven behoren. Je vindt het er allemaal, en dat op een klein stukje op Nederlands grondgebied.

20-03-2012-Esbeek

Reacties

mc-624
Mooi spul
deerecase
Dik ding die ene kraan.
JD6930
Quote @deerecase:
dik ding die ene kraan.

Die ene? 😛 Ut zijn allemaal dikke krachtpatsers! 😛 Wacht maar op de rest, dit is maar een kwart of niet eens van de kranen die daar staan.

In hetzelfde fotoalbum staan foto's van vorig jaar, daar staan enkele van deze ook kranen ook bij.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES