Paus RL 655, foto van JD6930

Paus RL 655

JD6930
Foto van een Paus RL 655, bezig met poseren.

Mooi dinkie toch?

09-03-2012-Esbeek

Reacties

Koentjuh
Is het nou nodig om van elke trekker of shovel of kraan of wat dan ook die bij GJDK langs komt een foto te maken en hier op te zetten?
JD6930
Quote @Koentjuh:
Is het nou nodig om van elke trekker of shovel of kraan of wat dan ook die bij GJDK langs komt een foto te maken en hier op te zetten?

Nee. 😉

Daarom doe ik dat ook niet 😉
Koentjuh
@JD6930

Dat doe je wel, je plaats bijna altijd foto's van deze Paus shovels. Want dit is natuurlijk net weer een andere uitvoering/type dan welke er op de andere foto's staan.
Begrijp je het dan niet?! dat wij er niks aan hebben dat jij van elke Paus shovel, elk type, elke uitvoering een foto plaatst. Of van die dieplader waarvan je ik weet niet hoeveel foto's hebt geplaatst.

Komt er nou niks in jou op dat jij totaal geen variatie in je foto's hebt omdat je bijna altijd hetzelfde fotografeerd.
ramrod
@massey8690
Wat is er mis mee?
JD6930
Quote @Koentjuh:
Begrijp je het dan niet?! dat wij er niks aan hebben dat jij van elke Paus shovel, elk type, elke uitvoering een foto plaatst. Of van die dieplader waarvan je ik weet niet hoeveel foto's hebt geplaatst.

Ik plaats niet ieder type, ekle uitvoering of noem maar op. Er staan hier ook duizende foto's van trekkers etc. waarvan honderden van 1 type waar ook 2e handse en nieuwe bij staan.

Of 1 lid er nou een aantal plaatst of 2, wat maakt dat toch uit!

Dit is gewoon een 2 handse shovel, meer niet. En ja die anno 2012 gebouwd worden zullen in kleur en misschien in de cabine iets vernieuwd zijn maar niet veel. Dat is hetzelfde met trekkers. Als een foto van een 2e hands shovel niet geplaatst mag worden, dan een 2e hands trekker ook niet. Dan kun je de helft van de foto's op TF er wel af gooien als dat niet mag.

Ik heb trouwens echt nog niet veel foto's van diepladers geplaatst. Bijna geen.

Als het jullie niks interreseert, reageer dan niet en kijk gewoon verder naar andere foto's.
JD6930
Quote @ramrod:
@massey8690
Wat is er mis mee?

Dat vraag ik me ook af. Het antwoord wat het meest in de buurt van de waarheid komt is: Niks. Hij vind het warschijnlij kgewoon niks omdat ie het merk niet kent, geen fan ervan is, fan is van een ander merk, zelf een ander merk hebben of er neit tegen kan dat die o.a. o zo heilige Ahlmann shovels worden ingerolen voor Paus shovels. 😉
Koentjuh
@JD6930

Laat ook maar want je WIL het gewoon niet snappen, je bent weer eens blind bezig.
JD6930
Quote @Koentjuh:
je bent weer eens blind bezig.

Ik heb door dat gezeur gewoon geleerd niet naar onzinnige reacties te kijken en gewoon te plaatsen wat ik wil en wat mag volgens de regels. 😉

Aangezien toch wel bijna alles wat ik hier plaats wel door 1 persoon afgekraakt word de laatste tijd en er tochg gezeurd word om 1 foto van 1 oude shovel bijvoorbeeld en niet om 200 foto's van anderen van 1 oud type John Deere bijvoorbeeld.
Koentjuh
@JD6930

Het gaat er niet om dat jouw foto's worden afgekraakt.

Het gaat de meesten er hier om de hoeveelheid foto's die jij plaatst van eenzelfde soort machines. En ze staan nagenoeg altijd bij gjdk.
massey8690
Dan heb je nog veel te leren jongen, bij de laatste foto's staat meer commentaar dan positieve reactie's, en die 100 tal foto's van dezelfde nieuwe ongebruikte shovels zal wel een reden zijn.
je gelooft toch zelf niet dat een gemiddelde stratenmaker liever met zo'n paus werkt dan een ahlmann of wel :?
JD6930
Quote @massey8690:
bij de laatste foto's staat meer commentaar dan positieve reactie's, en die 100 tal foto's van dezelfde nieuwe ongebruikte shovels zal wel een reden zijn.
je gelooft toch zelf niet dat een gemiddelde stratenmaker liever met zo'n paus werkt dan een ahlmann of wel

Kheb foto's van nieuwe ongebruikte en van gebruikte shovels hier op staan ja. Maar een ander heeft bijv. weer net zoveel van trekkers er op staan als ik van shovels. @deerefan heeft bijvoorbeeld een hele verzameling aan foto's van trekkers met maaiarmen, nieuw of oud. Daar word dan ook wel eens wat van gezegd maar veel minder als bij die van mij. Wat maakt hun het nou uit dat iemand shovels mooi viond en een ander weer maaiarmen, en een ander weer pistenbully's die je hier laatste tijd ook vaak ziet verschijnen.

Als ze het niet willen zien moeten ze er niet naar kijken en vooral ook niet van die reacties erbij zetten waarvan je denkt ''kunde gij nou nooit eens normaal reageren''. Ik heb het in dit geval niet over de leden die onder deze foto hebben gereageerd maar enkele die onder een groot deel van de rest hebbe ngereageerd, maar toch.

En nee dat geloof ik niet nee, maar andersom al helemaal niet. Misschien ist wel net zo'n mening als van Fendtfans over de JD 8000 serie maar met zo'n vierkante giek van Ahlmann voor je neus lijkt mij niet fijn werken. En der zijn verschillende Ahlmann's ingerolen de laatste jaren voor een Paus, bij de Kok schat ik ook dealers. En als je ziet hoe hard deze shovels de deur uitgaan denk ik niet dat ze allemaal naar boeren/loonwerkers gaan wand daar zijn ze veelal te duur voor.
massey8690
Ok, je hebt je zegje weer gedaan, als je 't zelf nog maar leuk blijft vinden, en niet alleen voor de reclame doet 😉
JD6930
Quote @massey8690:
en niet alleen voor de reclame doet

Tuurlijk niet. Ik plaats ook niet alle foto's die ik daar maak. Alleen die ik zelf echt mooi vind of van trekkers/machines die ik weet dat bijv. @deerefan mooi vindt. Zoals denk ik de 7710.
rick newholland
Wa een rommel da paus gebeuren
Johndeeretje
Je moet nou niet snel over een ander gaan zeiken, want @deerefan heeft maar 49 foto's in 40 blz! Van een maaiarm
massey8690
@Johndeeretje
gelukkig niet allemaal van hetzelfde merk.
JD6930
Quote @Johndeeretje:
Je moet nou niet snel over een ander gaan zeiken, want @deerefan heeft maar 49 foto's in 40 blz! Van een maaiarm

Ik zeik hem niet af. Helemaal niet juist. Ik geef alleen een voorbeeld, dat er hier wel altijd gezeurd wordt maar bij andere die net zoveel foto's van iets plaatsen niet. En dat voorbeeld was in vergelijking met foto's van shovels bij mij, en dat zijn er echt niet erg veel.
Johndeeretje
@JD6930

Oke verkeerd begrepen 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
0
WEERGAVES
20
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO