John Deere 5075E, foto van JD6930

John Deere 5075E

JD6930
Foto van een John Deere 5075 E of 5065 E? in de Esbeekse (haaikneuterrijk) optocht afgelopen zaterdag. Achter deze trekker hangt een getrokken kraan waar de carnavalswagen omheen is gebouwd.

Het is een vrouw op een paard, die zo over eht publiek heen kan draaien. De 2 wielen van de kraan is het enige waar de pop op steunt.

Reacties

MF- 4255
Dat is me nog eens een wagen + trekker 😛
JD6930
@MF- 4255

Hahah ja. Wagens bouwen kunnen ze daar als de besten!

Andere jaren wint deze groep ook altijd de 1e bprijs in het categorie. Dit jaar waren ze in Hilvarenbeek 2e. In Esbeek wordt vanavond bekend.

Het onderwerp van de wagen was: The voice of holland; the batlle. Hiervoor hadden ze nog een klein wagentje, dat was een bocxring + 2 van de jurystoelen.

Het is wel een erg degelijk kraantje denk, als ie dit gewicht kan houden. Ik den ktenminste dat die pop toch ook wel wat weegt.
johndeere9620fan
Nooit in Hapert komen kijken met carnavalsmaandag?
JD6930
Quote @johndeere9620fan:
Nooit in Hapert komen kijken met carnavalsmaandag?

Nee, veelste ver weg 😉

Ik heb wel eens de lichtjes stoet in Reusel ofzo gezien. Die was wel mooi! Maar das al erg lang geleden. 😉
johndeere9620fan
Blaalse lichtstoet, doen we ook mee. Is aanstaande 17 maart. 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
26
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO