Fendt Agrobil S, foto van fendt936

Fendt Agrobil S

fendt936
Foto van een Fendt Agrobil S, bezig met poseren.
In denemarken.

Reacties

radium45
Fendt had vroeger zelfrijdende opraapwagens, was dat op basis hiervan?
beertender
radium45
@beertender

die ja, ik vraag mij nog steeds af of hier geen markt voor is, maar dan met de huidige technieken. Een combi van opr. wagen/silagewagen op basis van een voertuig met een redelijk groot vermogen.
joozt
Dan heb je wel nog steeds een machine die vanaf de laatste vracht mais tot de eerste snede gras stilstaat... Of dan zou je hem moeten kunnen uitrusten met meerdere wisselmodules zodat je er 's winters ook mest mee kunt transporten of zand rijden ofzo!
john deere 7810
Denk het niet met hackselen heb je een grotere capiciteit en oprapen heb je een wagen+ trekker maar die trekker kun je het hele jaar door gebruiken
radium45
Wat ik nu zie is dat er veel tractoren lopen van over de 200 pk puur alleen voor de siwa en de opr. wagen. dat zijn vooral werkzaamheden die uitgeknepen zijn tot de laatste cent en minder
mats jw
Linder heeft ook een soort gelijk systeem. lindner-traktoren.at/de/…

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
42
BATTLES