New Holland FX 38, foto van dickt

New Holland FX 38

dickt
Foto van een New Holland FX 38, bezig met maïs hakselen.
Aan de Roessinkweg in Velswijk was loonbedrijf L. Looman aan het maïs hakselen. Ik zag ze vanaf de grote weg. Even een klein eindje omgefietst om een paar plaatjes te schieten. TF @Rene Looman op de hakselaar.

Reacties

Mengeledriver
Duport silagewagen lijkt wel.
guus hiddink
Is het ook.
Mengeledriver
Made in Nieuwleusen 😃
Favorit614
Vroeger toen ze nog wagens maakten in nieuwleusen
Meyco was het
jehan
Meyco zat toch ook in varsseveld
Mengeledriver
Ja, maar deze wagens werden door Kleen (machinefabriek die Meyco maakte) verkocht via Duprt. Heb er na het sluiten van de fabriek de laatste wagen nog opgehaald, stond nog op 1 nood-as met spuit banden. Kwam zo uit de spuitcabine 😃
jehan
In varsseveld maakten ze alleen mengmesttanks en bemesters meende ik
roytieltjes
Ze maakte eralles ook silagebakken enz
aloysmentink
Ze hebben een nieuwe hakselaar uit de FR9000 serie. Welke precies weet ik nog niet. Maar ze komen binnenkort bij ons hakselen dus dan zullen we het weten. Die duport silage wagens zijn ook weg. Ingeruild voor 2 Veenhuis Combi 2200 wagens. Mooi spul!
dickt
@aloysmentink
Ik had al zoiets gehoord, maar heb ze nog niet gezien.
Hoorde dat er een 10-rijer bek voor de hakselaar had gezeten voordat zij hem kochten, maar dat er nu gehakseld wordt met een 6-rijer.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES
LOCATIE