DAF XF, foto van JD6930

DAF XF

JD6930
Onder een felle zon en een warm temperatuurtje was het afgelopen woensdag passen en metenvoor de mannen van Geert-JandeKok bv om alles op de dieplader te krijgen. Uiteindelijk na wat draaien loskoppelen, inklappen en ga zo maar door stonden de Hanix H17D & H36CR, Paus TSL 855 en John Deere 6910 op de MAC-SEMI dieplader achter de DAF XF bijna klaar voor transport.

Reacties

fiatfan
Vrachtje voor Rens van dal?
JD6930
@fiatfan

Ja. Alle vrachten die met deze vrachtwagen vervoerd worde nzijn voor Rens van Dal he. Dat is de vrachtwagenchauffeur van de Kok. Is een aardige vent. En ook echt een echte chauffeur. Alst meot rijd ie om 5 uur 's ochtends aan om om 5 uur 's middags terug te zijn. Heb volgens mij wel eens een eker gehad toen ik mee reed dat hij om 5 uur kwart over 5 bij ons op voort huis stond met de vrachtwagen. Volgens mij moesten we toen naar Nagel, Dekker, nog zon mechanisatiebedrijfje en Krampe.

Als hij vrij is zit te verhuurder van de Kok op de vrachtwagen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
14
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO